Geen Avengers-film in Phase 4; wel "andere" X-Men!

Geen Avengers-film in Phase 4; wel "andere" X-Men!

Verrassende wending; Marvel-baas bevestigt.

Marvel Studios kondigde tijdens Comic Con heel wat films aan. Er werd echter geen nieuwe Avengers-film aangekondigd en dat heeft een duidelijke reden. Marvel Studios-baas Kevin Feige maakt duidelijk waarom er geen Avengers-film is opgenomen.

Marvels Phase 1 en 2 bestaan elk uit zes films en Phase 3 telt elf delen. Vooralsnog bestaat Phase 4 uit tien films, met films rond de bestaande helden Black Widow, Doctor Strange, Thor, Black Panther en Captain Marvel en de Guardians of the Galaxy. Nieuw zijn de personages Shang-Chi en Blade en de Eternals en Fantastic Four. Mogelijk komt er ook nog een derde Spider-Man solofilm bij.

Geen Avengers, wel "andere" X-Men
In gesprek met IGN zei Kevin Feige: "We hadden dit jaar een film genaamd Avengers: Endgame, en dat was een definitief einde, zoals je zag, voor zoveel van die personages. Dus Phase 4 gaat over een nieuwe start, en Phase 4 gaat over het leren van nieuwe dingen over personages die je al denkt te kennen." Alle geruchten rond New Avengers, Young Avengers en Dark Avengers lijken dus de prullenbak in te kunnen.

Ook gaf Feige aan dat de plannen rond de X-Men "duidelijk anders" zijn dan wat we eerder hebben gezien. Tijdens de presentatie noemde hij de X-Men niet bij naam, maar refereerde naar de personages als "mutanten". Volgens Feige wordt dit echter niet de titel van een film.


Alle aangekondigde films vind je in dit artikel. De Disney+ series staan toegelicht op SerieTotaal.

NieuwsFilm

meest populair