Waarom 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' geen releasedatum heeft

Waarom 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' geen releasedatum heeft

James Gunn legt uit waarom Marvel gisteren niets aankondigde.

Regisseur James Gunn legt uit waarom Guardians of the Galaxy Vol. 3 geen releasedatum heeft. Hij bracht ons het aparte team van superhelden in 2014, maakte een vervolg en mocht - na wat gedoe - alsnog deze derde film maken. Maar de film heeft geen releasedatum gekregen.

De verwachting was lange tijd dat Guardians 3 gewoon snel een releasedatum zou krijgen. Maar regisseur James Gunn laat op Twitter weten dat er een goede reden is waarom de film nog geen releasedatum heeft. Hij moet eerst DC-film The Suicide Squad afmaken en neemt daar te tijd voor.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 kent een nogal aparte start. Oorspronkelijk was het gewoon de bedoeling dat James Gunn de film zou regisseren. Maar vervolgens kwam hij in opspraak om wat foute grappen die hij op Twitter had gemaakt. Daarop nam Disney afstand van hem en ontsloeg de studio Gunn. Fans en castleden waren daar bepaald niet blij mee en begonnen een campagne om Gunn terug te halen. Disney hield echter voet bij stuk, waarna Gunn tekende voor de DC-film. Uiteindelijk besloot Disney alsnog om Gunn terug te halen. Maar het probleem, zo leren we nu, is dat hij eerst iets anders groots af moet maken.

The Suicide Squad draait vanaf 5 augustus 2021 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair