Algemeen

Captain America-acteur over zijn nieuwe pak

Dit wordt een flinke verandering.

door Bram de Groot om 07:16 in Algemeen
Het is ondertussen voor bijna iedereen duidelijk dat Avengers: Endgame flinke gevolgen heeft voor de toekomstige films in het Marvel Cinematic Universe. Ook rond Captain America is een hoop te doen.


Let op: SPOILERS!


Voor wie de film heeft gezien, weet dat Anthony Mackie's Sam Wilson / The Falcon aan het einde het schild krijgt van Chris Evans' Steve Rogers / Captain America. Het gevolg is dat Mackie niet heel lang meer te zien is als de Falcon. In de MCU-serie The Falcon and the Winter Soldier zal hij ongetwijfeld te zien zijn als de nieuwe Captain America.

Pak al gepast!
Die serie The Falcon and the Winter Soldier, in het najaar van 2020 te verschijnen op Disney+, brengt onder meer Daniel Bruhl terug als Baron Zemo (lees meer op Serietotaal) en de voorbereidingen zijn al gestart. Dirt blijkt wel uit de reactie van Mackie dat hij zijn nieuwe pak al heeft gepast:2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

LeonardoPacino

Avatar

Interessant dat Daniel Bruhl terugkeert. Ik vond Baron Zemo zeer geslaagd in Civil War.

Sunspot

Avatar

Waarom moet Mackie nou weer Cap America worden, was goed als Falcon.

Wie zit er nou op een fake Cap America te wachten. Weet dat er in de comics anderen ook Cap America kunnen zijn, maar laat het karakter gewoon jaren rusten ten eerste.

NieuwsFilm

meest populair