Video

Avengers in actie in tien gave clips uit 'Avengers: Endgame'

Bekijk enorme gave clips uit de box office #1 aller tijden.

door Bram de Groot om 08:35 in Video
Marvel Studios heeft heel wat onthullende clips uit Avengers: Endgame online gegooid en hieronder kun je er tien bekijken. Veel van de clips komen uit het grootse eindgevecht met Thanos!


Let op: SPOILERS!

Uiteraard is kijken op eigen risico, het barst hier van de spoilers! In de beelden zie je veel van Chris Evans' Steve Rogers / Captain America. Zo zie je het shot waarin hij het opneemt tegen Thanos en zie je de gave scènes waarin hij zichzelf bevecht en Peggy Carter ziet. Uiteraard ontbreekt Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man niet en zie je de grootse entree van Brie Larsons Carol Danvers / Captain Marvel!

"The Women of Marvel"


"Captain Marvel's Entrance"


"Captain America Wields Mjolnir"


"Cap vs Cap Fight Scene"


"Do You Wanna Go to Space?"


"Steve Watches Peggy"


"Smart Guy"


"I Am Inevitable"


"I Am Iron Man""Assemble"2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Dit is volgens mij echt Disney ten top, gooi alles maar op youtube vlak voor de blu-ray release.

Rafael11

Avatar

^Zoals ik al eerder zei, Disney is Marvel aan het vernietigen met hun overdreven gedoe. Ik wou dat Marvel niks met Disney te maken had en helemaal onafhankelijk was zodat ze films kunnen maken voor echt comicbookfans.

FilmTotaal, wat vinden jullie ervan om één groot artikel te maken waar je al het Comic-Connieuws van Marvel in plaatst. Dat zou toch veel beter zijn? Lijkt me onnodig om van elk detail een nieuw artikel te maken.

NieuwsFilm

meest populair