Wesley Snipes betrokken bij 'Blade'-reboot?

Wesley Snipes betrokken bij 'Blade'-reboot?

De fans eisen van wel en hebben leuke ideeën!

Een dag nadat Marvel bekend maakte een reboot te maken van hun vampierheld Blade, gingen de fans los op social media. Zo werd de casting van Oscarwinnaar Mahershalalhashbaz Ali grotendeels toegejuicht, maar heerste er ook teleurstelling, denkend aan hoe die 'arme' Wesley Snipes zich momenteel moet voelen.

Een ding is duidelijk, de fans beseffen dat Snipes (die de rol met verve vertolkte in 1998, 2002 en 2004) de 60 jaar nadert en accepteren dus zijn vervanging in de reboot, maar ze willen toch wel op zijn minst dat hij een rol gaat spelen in het MCU en anders desnoods een cameo.



Bekijk de afbeelding
Iemand anders gaat zelfs nog een stapje verder en ziet in Snipes de ideale opvolger van mentor Whistler, voorheen gespeeld door Kris Kristofferson.


Kevin Feige, de baas van Marvel, bevestigde eerder al op CC aan Collider dat de reboot pas deel zal gaan uitmaken van PHASE 5 in plaats van PHASE 4. Er is dus tijd zat om de film te ontwikkelen.

Snipes heeft nog niet gereageerd op het verzoek van de fans, maar laat online wel regelmatig blijken dat hij zich nog steeds verbonden voelt met het personage en plaatste in april een bericht waarin hij beweerde dat het huidige succes van stripboekverfilmingen aan hem te danken is.

NieuwsFilm

meest populair