Pure B-categorie: Bigfoot moordt erop los in trailer 'Hoax'

Onbekende spierbundels en scream queens in de rol van slachtvee.

Studio Epic Pictures heeft een officiële trailer onthuld voor wat volgens hen "de grootste horrorfilm van deze zomer moet worden", getiteld Hoax. Het verhaal draait om de legende van Bigfoot die weer eens als een echt bloeddorstig monster wordt neergezet.

Een onderzoeksteam reist diep de wildernis in, nadat een groep jonge kampeerders kwaadaardig is vermoord door wat Bigfoot zou kunnen zijn. Binnen de kortste keren bevindt ook het onderzoeksteam zich in een gevecht op leven en dood tegen het legendarische beest.

Vermakelijke pulp?
De bekendste namen op de ensemblelijst zijn die van Adrienne Barbeau en Brian Thompson. Het lijkt erop dat schrijver/regisseur Matt Allen goed weet wat hij aan het maken is, de beelden komen vrij episch over en de film lijkt zichzelf to-taal niet serieus te nemen (getuige de zoveelste parodie op de klassieke Jaws-quote "You're gonna need a bigger...")

Hoax verschijnt aanstaande 20 augustus direct op video-on-demand en Blu-Ray. Ongetwijfeld zal hij na verloop van tijd ook ergens in Nederland in de grabbelbakken te vinden zijn, als je maar goed zoekt.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair