Tom Cruise heeft een nieuw jack in 'Top Gun: Maverick' om opschudding te voorkomen

Tom Cruise heeft een nieuw jack in 'Top Gun: Maverick' om opschudding te voorkomen

Het zit in de details.

Een paar dagen geleden zag je mogelijk al de eerste trailer voor Top Gun: Maverick, het lang verwachte vervolg op de straaljager-blockbuster Top Gun uit 1986. In die film zien we Tom Cruise uiteraard weer als Luitenant Pete Mitchell a.k.a. Maverick in zijn befaamde jack vol opstiksels.

Nu blijken een aantal van de opstiksels van Mavericks jack te zijn aangepast. Journalist Mark MacKinnon bekeek het jack goed en hem viel op dat een aantal vlaggen zijn aangepast. De vlaggen van Japan en Taiwan zijn namelijk vervangen door iets anders. Check de vergelijking hieronder!


Chinese producenten
Het is ook duidelijk waarom. Het blijkt namelijk dat een van de belangrijkste producenten - Tencent Pictures - Chinees is. Om het Chinese publiek niet op de tenen te trappen zijn de vlaggen van Japan en Taiwan vervangen. De verwachting is dat Top Gun: Maverick sterk zal presteren in China, aangezien Cruise's Mission: Impossible - Fallout een fraaie 181 miljoen dollar ophaalde.

Joseph Kosinski's Top Gun: Maverick staat gepland voor 16 juni 2020. Hieronder nogmaals die bijzonder krachtige trailer!



NieuwsFilm

meest populair