Nieuwe trailer vol actie voor 'Playmobil: The Movie'

Nieuwe trailer vol actie voor 'Playmobil: The Movie'

James Bond redt de wereld met de stem van Harry Potter.

Na het enorme succes van The Lego Movie in 2014 besloot het Duitse speelgoedbedrijf Playmobil om er ook een eigen filmaanpassing tegenaan te gooien, getiteld Playmobil: The Movie. Een tweede internationale trailer is nu online gezet, bekijk deze hieronder:


De hoofdrol is voor Daniel Radcliffe (die in The Lego Movie 2 bijna een cameo had als Harry Potter-poppetje) als Rex Dasher, een geheim agent die samenwerkt met onder andere een vrouw (Anya Taylor-Joy) op zoek naar haar broertje. Een missie die hen door allerlei andere landen en tijdperken laat reizen, omdat blijkt dat overal burgers zijn verdwenen.

De trailer zit vol hilarische personages, adembenemende landschappen, opwindende actiescènes, snelle achtervolgingen, dinosaurussen, feeën, aliens, robots, technische snufjes en bange eekhoorns.

De film verschijnt op 7 augustus in de Nederlandse bioscopen en er zijn nog geen box-office voorspellingen. Het tegenvallende resultaat van The Lego Movie 2 kan hier wel of geen rol van betekenis in gaan spelen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair