Algemeen

Nieuwe trailer vol actie voor 'Playmobil: The Movie'

James Bond redt de wereld met de stem van Harry Potter.

door Arjen Rooseboom om 13:07 in Algemeen
Na het enorme succes van The Lego Movie in 2014 besloot het Duitse speelgoedbedrijf Playmobil om er ook een eigen filmaanpassing tegenaan te gooien, getiteld Playmobil: The Movie. Een tweede internationale trailer is nu online gezet, bekijk deze hieronder:


De hoofdrol is voor Daniel Radcliffe (die in The Lego Movie 2 bijna een cameo had als Harry Potter-poppetje) als Rex Dasher, een geheim agent die samenwerkt met onder andere een vrouw (Anya Taylor-Joy) op zoek naar haar broertje. Een missie die hen door allerlei andere landen en tijdperken laat reizen, omdat blijkt dat overal burgers zijn verdwenen.

De trailer zit vol hilarische personages, adembenemende landschappen, opwindende actiescènes, snelle achtervolgingen, dinosaurussen, feeën, aliens, robots, technische snufjes en bange eekhoorns.

De film verschijnt op 7 augustus in de Nederlandse bioscopen en er zijn nog geen box-office voorspellingen. Het tegenvallende resultaat van The Lego Movie 2 kan hier wel of geen rol van betekenis in gaan spelen.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Tja, als LEGO het kan, kan Playmobil het ook zullen ze gedacht hebben.

Chrischzz

Avatar

Zullen we de term episch eens gaan afschaffen?
Of alleen nog maar gaan gebruiken voor dingen die dat echt zijn?

Guyon2002

Avatar

Jullie moeten The LEGO Movie weer eens opnieuw gaan kijken, de enige Harry Potter personages in die films zijn Dumbledore (The LEGO Movie) en Voldemort (The LEGO Batman Movie).
Kijk je ''feiten'' eens een keer na voordat je ze in een artikel gooit

jeff1983

Avatar

@Guyon2002: er staat toch ook dat Daniel Radcliffe BIJNA een cameo had als Harry Potter in The Lego Movie 2?

NieuwsFilm

meest populair