Margot Robbie: 'Birds of Prey' is als een Tarantino-film

Plus nieuwe concept-art voor Margot Robbie's personage.

Actrice Margot Robbie maakt met Once Upon a Time... in Hollywood haar debuut in een film van Quentin Tarantino. De bejubelde actrice zal daarna te zien zijn in Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) van Warner Bros. en die film zou flink anders worden dan de voorganger Suicide Squad uit 2016.

Nu meldt Robbie zelfs dat de film aan zal doen als een film van Tarantino. "De geest is zeker aanwezig," aldus Robbie in gesprek met MTV News. En dat is zeker niet raar. De werktitel van de film is Fox Force Five en dat is een verwijzing naar de tv-show die in Tarantino's Pulp Fiction uit 1994 wordt benoemd.

Fox Force Five
"In Pulp Fiction, wanneer Uma en John Travolta hun $5-milkshake drinken, legt ze de pilot uit [Fox Force Five]," aldus Robbie. "In onze film zijn er vijf prominente vrouwen. we verwijzen graag naar Tarantino-momenten en daarom leek ons de werktitel passend. Ik heb het Quentin gevraagd en hij vond het erg leuk bedacht."


Eerder dit jaar zei actrice Mary Elizabeth Winstead het volgende over de film die een jaren 90-vibe krijgt: "In Birds Of Prey speel ik een moordenaar die al sinds haar jeugd werd getraind. Het is een film met allemaal vrouwen en hij wordt werkelijk grappig en raar. Het voelt als een film uit de jaren '90, maar op een goede manier!"

Concept-art Harley Quinn
Birds of Prey draait vanaf 7 februari 2020 in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder nieuwe concept-art van Robbie's personage Harley Quinn.



NieuwsFilm

meest populair