Iedereen is terug in gave trailer 'Zombieland: Double Tap'

Iedereen is terug in gave trailer 'Zombieland: Double Tap'

Hier hebben we tien jaar op moeten wachten.

Fans hebben tien jaar moeten wachten, maar nu is het dan eindelijk zover en hebben we bewegende beelden van Zombieland: Double Tap. Tallahassee, Wichita, Columbus en Little Rock zijn allemaal terug. Net als overigens de scenaristen, regisseur én castleden.

Alles is aanwezig om van Zombieland: Double Tap een succes te maken. De vier hoofdrolspelers uit het origineel, Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg en Abigail Breslin zijn bijvoorbeeld terug. Maar ook is Ruben Fleischer terug om te regisseren, samen met schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick van het origineel. En dat brengt ons gave beelden, die je hieronder kan zien.


In Zombieland: Double Tap zien we overal chaos, van het Witte Huis tot de binnenlanden van de Verenigde Staten. Of, zoals het als de film begint heet, Zombieland. Maar de vier hoofdpersonen krijgen het nog zwaar, want er zijn sinds de eerste film heel wat nieuwe soorten zombie ontwikkeld. En daarnaast zijn er heel wat nieuwe menselijke overlevenden, sommigen leuk en anderen allesbehalve. Maar bovenal moet de groep leren omgaan met de groeipijntjes van de eigen familie.

Duidelijk is ook dat de humor en grofheid hetzelfde is als de vorige film. Vanaf 17 oktober in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair