Video

Trailer 'Angel Has Fallen': Gerard Butler is (weer) aan het knokken met alles en iedereen

De opvolger van de actiefilms 'Olympus Has Fallen' (2013) en 'London Has Fallen' (2016).

door Jan-Peter Rook om 12:20 in Video
Na Olympus Has Fallen (2012) en London Has Fallen (2016) keert Gerard Butler nu terug in de actiefilm Angel Has Fallen. Dit keer wordt Secret Service-agent Mike Banning zelf beschuldigd van een aanslag op de president en dus moet hij alles op alles zetten om zijn naam te zuiveren. De nieuwe trailer is hieronder te bekijken.


Na een aanslag op de Amerikaanse president Allan Trumbull (Morgan Freeman) wordt diens trouwe beschermer Mike Banning (Butler) hier onterecht van beschuldigd en in hechtenis genomen. Banning weet te ontsnappen en moet de Secret Service en de FBI te slim af zijn om erachter te komen waar de echte dreiging vandaan komt. Wanhopig om achter de waarheid te komen, krijgt Banning hulp uit onverwachte hoek om z'n naam te zuiveren, z'n familie te beschermen en het land te redden.

Angel Has Fallen komt van regisseur Ric Roman Waugh, die het scenario schreef met Robert Mark Kamen en Matt Cook. Naast Butler en Freeman bestaat de cast uit Jada Pinkett Smith, Lance Reddick, Tim Blake Nelson, Piper Perabo, Nick Nolte en Danny Huston.

De film draait vanaf 22 augustus in de Nederlandse bioscopen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sharky13

Avatar

Deel 1 was zeker een leuke film, deel 2 was ronduit bagger dus ik hoop op een beter deel 3.

Lewis

Avatar

wat Sharky zegt

Robbepost

Avatar

Idd Sharky, gemeenschappelijke deler is erg slechte CGI, de beuk tegen het Washington monument en de ontploffing in London.......
Onwaarschijnlijke scenario's ook maar bij 'London' is bijna iedereen een terrorist, dan zijn een aantal sleutelposities bij de Secret Service net iets waarschijnlijker.

jeff1983

Avatar

Dit 3e deel is wat minder overdreven dan de andere 2, verhaal is bijna á la The Fugitive. Volgens mij wel cool!

JustACook

Avatar

Goeie oneliners en veel geknal. Ik zet de popcorn alvast klaar!

tim-1993

Avatar

slaat eigenlijk helemaal nergens op, eerst red hij de president van de vs in deel 1 deel 2 red hij uk van zijn ondergang en nou moet hij vechten om zijn naam te zuiveren

NieuwsFilm

meest populair