Trailer 'Angel Has Fallen': Gerard Butler is (weer) aan het knokken met alles en iedereen

Trailer 'Angel Has Fallen': Gerard Butler is (weer) aan het knokken met alles en iedereen

De opvolger van de actiefilms 'Olympus Has Fallen' (2013) en 'London Has Fallen' (2016).

Na Olympus Has Fallen (2012) en London Has Fallen (2016) keert Gerard Butler nu terug in de actiefilm Angel Has Fallen. Dit keer wordt Secret Service-agent Mike Banning zelf beschuldigd van een aanslag op de president en dus moet hij alles op alles zetten om zijn naam te zuiveren. De nieuwe trailer is hieronder te bekijken.


Na een aanslag op de Amerikaanse president Allan Trumbull (Morgan Freeman) wordt diens trouwe beschermer Mike Banning (Butler) hier onterecht van beschuldigd en in hechtenis genomen. Banning weet te ontsnappen en moet de Secret Service en de FBI te slim af zijn om erachter te komen waar de echte dreiging vandaan komt. Wanhopig om achter de waarheid te komen, krijgt Banning hulp uit onverwachte hoek om z'n naam te zuiveren, z'n familie te beschermen en het land te redden.

Angel Has Fallen komt van regisseur Ric Roman Waugh, die het scenario schreef met Robert Mark Kamen en Matt Cook. Naast Butler en Freeman bestaat de cast uit Jada Pinkett Smith, Lance Reddick, Tim Blake Nelson, Piper Perabo, Nick Nolte en Danny Huston.

De film draait vanaf 22 augustus in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair