Avengers knielen voor [spoiler] in verwijderde emotionele scène 'Endgame'

Avengers knielen voor [spoiler] in verwijderde emotionele scène 'Endgame'

In augustus verschijnt de blockbuster op blu-ray en dvd.


Let op: Dit artikel bevat spoilers!


Bekijk de afbeelding
Het is geen geheim meer dan niet iedere held de gebeurtenissen in Avengers: Endgame heeft overleefd. Zo offerde Tony Stark (Robert Downey Jr.) zich als een echte held op om Thanos voor eens en voor altijd uit te kunnen schakelen. Marvel heeft nu een nieuwe verwijderde scène gedeeld waarin de Avengers hem eren.

De begrafenisscène in Endgame, waarin alle helden verzameld zijn om afscheid te nemen van Tony Stark, is een erg sterk en emotioneel filmmoment. Marvel heeft nu een alternatieve afscheidsscène vrijgegeven. Hierin knielen de Avengers op het strijdveld voor hun gesneuvelde vriend.

"Het is een schitterende scène met ontroerend acteerwerk, maar we filmden deze scène voor de begrafenisscène", laten regisseurs Joe en Anthony Russo weten aan USA Today. "De begrafenisscène vonden wij uiteindelijk een emotionelere reflectie op Tony's dood".


In het kort
In Endgame nemen de overgebleven Avengers het nogmaals op tegen hun ultieme aartsvijand Thanos. Endgame scoorde een nette 94% op Rotten Tomatoes en is met een wereldwijde opbrengst van bijna 2.8 miljard dollar de best presterende film ooit. Vanaf augustus is de film te koop op blu-ray en dvd.

NieuwsFilm

meest populair