'Joker'-film wordt een beetje zoals 'Guardians of the Galaxy' en 'Deadpool'

'Joker'-film wordt een beetje zoals 'Guardians of the Galaxy' en 'Deadpool'

Todd Phillips levert ons iets dat we nog niet eerder gezien hebben.

Vanaf het begin leek het er al op dat Joker niet de meest stereotype comicverfilming zou worden. Immers, met Todd Phillips aan het roer en acteur Joaquin Phoenix in de titelrol, moest het wel iets bijzonders worden. Vandaag vertelt een producent dat de film inderdaad heel apart wordt.

Uitvoerend producent Michael E. Uslan vertelde tijdens de CCXP Cologne Convention in Duitsland dat de Joker een beetje wordt zoals Guardians of the Galaxy. "Toen Guardians of the Galaxy uitkwam, vond ik die film heel anders en heel uniek," begon Uslan. "Ik vond Deadpool ook heel anders en uniek. En Joker wordt dat ook, heel anders dan andere comicfilms die je tot nu toe gezien hebt."

Altijd verbazen
Wat Uslan betreft, moeten fans de kijker altijd uitdagen. "Als ik de krant oppak en zie dat op 5 mei 2027 Ant-Man 5 uitkomt, denk ik dat de wereld een beetje gek is geworden. Ik ben geen fan van oversaturatie, ik hou er juist van als er iets uitkomt dat anders is en uniek is."

Tot nu toe zijn de trailers van Joker in elk geval anders. Heel duister, maar tegelijk ook een bijzondere sfeer, mede door de intensiteit waarmee Phoenix de rol lijkt te spelen. Vanaf 3 oktober in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair