Algemeen

'Wonder Woman 1984' is bezig met reshoots

DC-fans zijn al in paniek.

door Corneel Vanfleteren om 12:50 in Algemeen
Reshoots, het is een woord dat veel gevoelens oproept. Bij sommigen breekt het zweet al uit, anderen vinden het de normaalste zaak van de wereld. Na Star Wars: The Rise of Skywalker is ook de cast van Wonder Woman 1984 bezig met nieuwe opnames.

Wonder Woman 1984 was al klaar met filmen in december 2018, en regisseur Patty Jenkins liet weten dat ze niet kon wachten totdat fans de film zagen. Toen werd de release van de film plots uitgesteld, een keuze waar Jenkins het moeilijk mee had. En nu volgen dus de beruchte reshoots. Ster Gal Gadot en tegenspeler Chris Pine nemen op dit moment extra scènes op in Londen.


Paniek en de Snyder Cut
Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld, extra scènes opnemen nadat een film eigenlijk al officieel klaar is. En misschien moeten we ook niets achter deze reshoots zoeken. Het kan om iets kleins gaan. Maar fans blijven fans, natuurlijk. En bij een groep fans zit de angst er goed in. Want wie 'reshoots' en 'DC' zegt, denkt aan de reshoots voor Justice League, de snor en de visie van Zack Snyder die in de prullenmand belandde. Hieronder een greep uit de reacties op Twitter:


"Ik hoop dat deze reshoots er niet zijn om Jenkins' visie en toon te vernielen. We willen geen tweede #ReleaseTheSnyderCut-situatie. Laat ons haar echte visie voor de film zien. Zelfs al zou de meerderheid het niet fascinerend vinden, het zou ten minste haar film blijven."


"Gaan Joss Whedon en WB deze ook verknoeien? #ReleaseTheSnyderCut"


"Ik heb gehoord dat ze deze reshoots gaan doen zodat ze Gal Gadot een CGI-snor kunnen geven."


"Ik hoop echt dat Patty Jenkins deze reshoots echt wil. Ik herinner me dat ze zei dat ze wenste dat ze de oorspronkelijke datum had gehouden, omdat ze erg blij was met het eindresultaat. Warner Bros., laat je regisseurs regisseren. Ik zeg het maar even."


Het is nu onmogelijk om de ware reden achter de reshoots te weten te komen: misschien is WB werkelijk ontevreden over iets, misschien ook niet. Mocht er echt een dispuut zijn, dan zal het nog wel een tijd duren voordat dat geweten is, als het al naar buiten komt. Maar voorlopig lijken we ons geen zorgen te hoeven maken, en kunnen we rustig afwachten. Tot 4 juni 2020, want dan kunnen we het eindresultaat gaan bekijken.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Die poster is echt slecht.. maar goed dat was Wonder Woman ook wat een bagger was dat.
Gal ziet er leuk uit maar ze is echt een slechte actrice ze bakt er niets van.

Dit sla ik over

centr1no

Avatar

Gigan72 "Die poster is echt slecht.. maar goed dat was Wonder Woman ook wat een bagger was dat.
Gal ziet er leuk uit maar ze is echt een slechte actrice ze bakt er niets van."
Weet je wat echt slecht is? Jou commentaar hier.
Wonder Woman was objectief gezien best een acceptabele film, zowel kwalitatief als inhoudelijk en Gadot ziet er zeker leuk uit en acteert zeker goed genoeg voor een film als dit.
Roepen dat iets slecht is zonder dit te nuanceren heeft niemand iets aan.

SplashySleet20

Avatar

Reshoots zijn dood normaal. Overdrijven is ook een vak zeg in De Verenigde Staten zeg.

STYD

Avatar

Ik heb hier weinig vertrouwen in, niet zozeer om de reshoots maar dat het zo lang duurt voordat er überhaupt een trailer wordt vrijgegeven.

Steve-O

Avatar

De vorige reshoots voor Wonder Woman waren prima.

Sunspot

Avatar

Wonder Woman 1 was goed, lekker avontuurtje

Maac

Avatar

Ik vond deel 1 ook een hele slechte film. Overmatig gebruik van slowmotion, actiescènes die kapot zijn geknipt, een belachelijk slecht script en uiteraard mag een eindgevecht zonder dreiging en impact niet ontbreken.
Het gegeven dat deze film werd bejubeld vanwege diens status als eerste superheldenfilm van het DCEU met een vrouwelijke superheld, terwijl we regelmatig naar een schaarsgeklede Gal Gadot moeten kijken (geen straf, begrijp me niet verkeerd), maakt het de complete kijkervaring alleen maar nóg teleurstellender.

Ik ga me de onvermijdelijke kwelling van deel 2 moeiteloos besparen.

Frietgezicht

Avatar

Eens met Gigan en Maac, Wonder Woman is een slecht filmpje.

Eigenlijk een film waarbij alle clichés voorbij komen maar met een vrouw in de hoofdrol.
Een knappe vrouw maar dat is het wel, wat een zwak karakter.
Deze sterke vrouwi
heeft wel een man nodig om volledig tot bloei te komen.
Pine is ook al kleurloos en de andere karakters stellen ook niks voor.

Een matig script, een lachwekkende badguy die compleet over de top gaat aan het einde, matige special effects en vooral een film die constant op safe speelt en alles volgens het standaard superheldenboekje doet.
Maybe dat de dood van de love interest nog een beetje origineel is maar dan moeten ze hem niet laten terugkeren in deel 2... oh wacht...

Sunspot

Avatar

^

Vond het juist een lekker fris filmpje, cliches natuurlijk, maar dat is vaak niet anders.

Leuke setting, vooral tijdens de 1e WO, avontuurlijk. En het karakter van WW was sweet, de naiviteit ook van haar, goed gedaan.

Pine was ook goed, goeie chemistry. Coole actiescenes!

Alleen de rest van dat team was niks, weer van die irritante sidekicks erbij, haat dat zo :D

Decepticon

Avatar

Het feit dat Jenkins al een klare versie heeft vertoond en die versie heel graag wil uitbrengen, kan enigszins zorgen baren. Zij zag blijkbaar geen nood voor reshoots.
Of vindt WB de film ditmaal misschien te kort? ;)

Ik kijk er iig naar uit, ik heb geen problemen met de eerste film, ik deel deel Sunspot zijn mening.
Ik kan geen genoeg krijgen van een jaren 80 setting in een film, dus dat wordt weer genieten en ik neem aan dat WB bij de New York Comic Con later dit jaar wat laat zien.

Master Of Films

Avatar

Gigan72 "Gal ziet er leuk uit maar ze is echt een slechte actrice ze bakt er niets van."
Imho is Gal als WW beter in haar rol, dan Brie Larson als Carol Danvers/CM. Wellicht dat de regie en het script een hulp is geweest, dan wint WW (ook als film) het nog steeds van CM.

Gigan72

Avatar

^
Ik heb CM niet gezien.
Maar als die slechter is dan WW dan sla ik CM zeker over.
En ik vindt Brie ook erg matig in films.

LeonardoPacino

Avatar

@centr1no :

Niet op reageren, daar doen dergelijke types het voor.

Wat een kutleven moet je hebben om dagelijks, wat zeg ik, elke 5 minuten op het internet je zegje willen doen over zaken die je niet interesseren. Ik zie mezelf al staan om bij de ingang van de plaatselijke curling baan om iedereen wie naar binnen komt met zo'n kutbezem te vertellen dat ze een zaaddodende kutsport beoefenen..

Maac

Avatar

^Maar de meeste mensen uiten hun bezwaren juist omdat ze wél interesse hadden, maar teleurgesteld zijn over het resultaat. Daarom klaagt hier niemand over de Emoji Movie of Pixels.

Als je een vergelijking met sport wilt maken, kan je beter een sportfan nemen die een klaagmoment heeft omdat diens club slecht presteert.

kokosnoot

Avatar

Ik hoop dat het verhaal beetje ok is. juist omdat in de eerste intro veel tijd kan invullen maar nu kan dat niet. Het is ook niet nieuw meer. Toch ga ik hem zeker zien. Ik heb wel slechtere films gezien van DC en ze acteert beter inderdaad in mijn ogen dan Captain marvel/Brie.

Master Of Films

Avatar

Gigan72 "Maar als die slechter is dan WW dan sla ik CM zeker over. En ik vindt Brie ook erg matig in films."
Als je WW niet al te best vind, dan raad ik je zeker aan om CM echt over te slaan. Brie is werkelijk een vreselijke houten klaas in CM, waar ik ook de regisseurs en de 11(!) scriptschrijvers hier mee wilt betrekken. Zowel voor het karakter als voor de gehele film. De definitie van een sterke vrouw (met bekende templates zoals Sarah Conner en Ellen Ripley) wordt totaal verkeerd geïnterpreteerd. Een enorme gemiste kans.
Bizar dat bij karakters zoals Nick Fury, Talos en een beetje Coulson en Yon-Rogg nog iets van betekenis hebben voor de kijker. Maar het draait niet om hun. Het draait om Captain Mary Sue.

Hoe raar het ook klinkt, ik kan tenminste nog meer goeie elementen uit Wonder Woman halen dan uit Captain Mary Sue. Dat geld dus ook voor Gal die tenminste de moeite doet om een kwestbare Diana tot leven te brengen. Niet dat ik meteen Oscars gaat roepen voor Gal. Kortom veel positiever over WW. Ja, problemen met WW zijn er ook. Die liggen zo voor de hand, dus daar hoef ik niks meer over kwijt.

Over deel 2 kan ik nog niks zeggen. Een trailer kan een beetje helpen. Kans bestaat groot dat er wel heen ga.

NieuwsFilm