'Wonder Woman 1984' is bezig met reshoots

'Wonder Woman 1984' is bezig met reshoots

DC-fans zijn al in paniek.

Reshoots, het is een woord dat veel gevoelens oproept. Bij sommigen breekt het zweet al uit, anderen vinden het de normaalste zaak van de wereld. Na Star Wars: The Rise of Skywalker is ook de cast van Wonder Woman 1984 bezig met nieuwe opnames.

Wonder Woman 1984 was al klaar met filmen in december 2018, en regisseur Patty Jenkins liet weten dat ze niet kon wachten totdat fans de film zagen. Toen werd de release van de film plots uitgesteld, een keuze waar Jenkins het moeilijk mee had. En nu volgen dus de beruchte reshoots. Ster Gal Gadot en tegenspeler Chris Pine nemen op dit moment extra scènes op in Londen.


Paniek en de Snyder Cut
Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld, extra scènes opnemen nadat een film eigenlijk al officieel klaar is. En misschien moeten we ook niets achter deze reshoots zoeken. Het kan om iets kleins gaan. Maar fans blijven fans, natuurlijk. En bij een groep fans zit de angst er goed in. Want wie 'reshoots' en 'DC' zegt, denkt aan de reshoots voor Justice League, de snor en de visie van Zack Snyder die in de prullenmand belandde. Hieronder een greep uit de reacties op Twitter:


"Ik hoop dat deze reshoots er niet zijn om Jenkins' visie en toon te vernielen. We willen geen tweede #ReleaseTheSnyderCut-situatie. Laat ons haar echte visie voor de film zien. Zelfs al zou de meerderheid het niet fascinerend vinden, het zou ten minste haar film blijven."


"Gaan Joss Whedon en WB deze ook verknoeien? #ReleaseTheSnyderCut"


"Ik heb gehoord dat ze deze reshoots gaan doen zodat ze Gal Gadot een CGI-snor kunnen geven."


"Ik hoop echt dat Patty Jenkins deze reshoots echt wil. Ik herinner me dat ze zei dat ze wenste dat ze de oorspronkelijke datum had gehouden, omdat ze erg blij was met het eindresultaat. Warner Bros., laat je regisseurs regisseren. Ik zeg het maar even."


Het is nu onmogelijk om de ware reden achter de reshoots te weten te komen: misschien is WB werkelijk ontevreden over iets, misschien ook niet. Mocht er echt een dispuut zijn, dan zal het nog wel een tijd duren voordat dat geweten is, als het al naar buiten komt. Maar voorlopig lijken we ons geen zorgen te hoeven maken, en kunnen we rustig afwachten. Tot 4 juni 2020, want dan kunnen we het eindresultaat gaan bekijken.

NieuwsFilm

meest populair