Gerucht: Paul Rudd (Ant-Man) terug voor 'Halloween Kills'?

Gerucht: Paul Rudd (Ant-Man) terug voor 'Halloween Kills'?

Wederom als de volwassen versie van een personage uit het origineel van 1978.

Na het succes van de reboot Halloween vorig jaar (a.k.a. Halloween 2 in een gloednieuwe reeks a.k.a. Halloween 9 in de officiële reeks a.k.a. Halloween 11 in de totale reeks), was het wachten op de aankondiging van sequels. Deze komen uit in 2020 en 2021 achter elkaar in de vorm van HALLOWEEN KILLS en HALLOWEEN ENDS.

De films worden back-to-back opgenomen, opnieuw geschreven door Danny McBride en geregisseerd door David Gordon Green. Van Jamie Lee Curtis, Judy Greer en Andi Matichak wordt verwacht dat ze hun rollen van oma Laurie, moeder Karen en (klein)dochter Allyson in de familie Strode gaan hervatten. Nu heeft studio Blumhouse zich laten ontvallen dat ze nog een oude bekende van vroeger op het oog hebben.

Tommy Doyle
Het gaat hier om één van de kids die Laurie Strode moest babysitten, in het origineel gespeeld door Brian Andrews en in het latere Halloween 6: The Curse Of Michael Meyers vertolkt door Ant-Man ster Paul Rudd. Aangezien Rudd tegenwoordig dankzij het MCU een grote naam is geworden, is het logisch dat men hem graag weer zou contracteren.

Omdat hij momenteel druk is met de opnames van Ghostbusters 3 moet dit gerucht voorlopig met een korreltje zout genomen worden, maar alles is ergens nog mogelijk, omdat er ook nog steeds geen andere acteur is gecast, dus naar verluid houden de makers de opties open.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair