Keanu Reeves als Moon Knight in MCU?

Keanu Reeves als Moon Knight in MCU?

Dat vinden de regisseur van 'Avengers: Endgame' een goed idee!

Keanu Reeves (John Wick 3: Parabellum, Toy Story 4) is ontzettend populair. Het is dan ook niet vreemd dat zijn fans hem graag in het Marvel Cinematic Universe willen zien. Joe en Anthony Russo, de regisseurs van Avengers: Endgame, hebben in een nieuw interview onthuld welke held Reeves volgens hen zou kunnen spelen.

"Dat is een goede vraag", reageert Anthony als Kevin Smith hem namens IMDb vraagt aan welke personage van Marvel Comics Reeves gestalte zou kunnen geven. "Volgens mij zijn er oneindig veel opties", antwoordt Joe, die vervolgens aan Smith vraagt als welke held hij Reeves ziet.

Smith heeft daarop wel een antwoord. Hij zou Reeves namelijk graag in de rol van Moon Knight willen zien. "Dat is een goede suggestie", reageert de filmmaker. Reeves wordt al langer gelinkt aan het personage. Moon Knight wordt regelmatig vergeleken met Batman. 's Nachts trekt hij er, met een arsenaal aan wapens, op uit om de misdaad te bestrijden.

Bekijk de afbeelding
Kevin Feige heeft in het verleden aangegeven dat Marvel Reeves al voor meerdere rollen heeft overwogen, maar tot nu toe viste hij dus steeds naast het net.

NieuwsFilm

meest populair