Fanart: Taron Egerton (Rocketman) als Marvels Wolverine!

BossLogic heeft weer een prachtig werkje gemaakt!

Taron Egerton (Rocketman, Kingsman) is momenteel een van de populairste acteurs in Hollywood en veel Marvel-fans zouden hem graag willen zien als de nieuwe Wolverine. BossLogic heeft nu een impressietekening gemaakt van hoe Egerton eruit zou kunnen zien als de bekende mutant.

De bekende internetkunstenaar BossLogic heeft een indrukwekkende tekening gemaakt van Taron Egerton (29) als Wolverine. De geruchten dat Marvel de Britse acteur op het oog heeft als opvolger van Hugh Jackman gaan al een tijdje rond. Jackman was ook begin dertig toen de eerste X-Men uitkwam. Egerton heeft dus zeker de juiste leeftijd om de rol op zich te nemen.

Dit bericht bekijken op Instagram

X @taron.egerton @marvelstudios #wolverine #mcu

Een bericht gedeeld door Bosslogic (@bosslogic) op


X-Men naar Marvel
Eerder waren de rechten van de X-Men in handen van Fox. Doordat Disney die studio heeft overgenomen, is Marvel weer eigenaar van die personages. Onlangs presenteerde Marvel zijn toekomstplannen op de San Diego Comic-Con, maar daar kondigde producent Kevin Feige niets aan over de X-Men. In augustus volgt D23. Daar houdt Marvel Studios wederom een presentatie, dus misschien komt Feige dan met een grote verrassing.

NieuwsFilm

meest populair