Moddergooien Amber Heard & Johnny Depp gaat vrolijk verder: "hij trapte mij in de rug"

Moddergooien Amber Heard & Johnny Depp gaat vrolijk verder: "hij trapte mij in de rug"

Het gaat weer verder...

Johnny Depp's en Amber Heard's scheiding verloopt nog steeds allesbehalve soepel. De twee beweren constant dat de andere zich afschuwelijk heeft gedragen en zelfs het woord mishandeling kwam daarbij meerdere keren langs. Recentelijk beschuldigde Depp Heard er nog van dat zij een sigaret in zijn gezicht zou hebben gedrukt, maar volgens de actrice is dit niet waar.

Depp's team van advocaten heeft onlangs nog nieuwe stukken gepresenteerd die erop zouden wijzen dat Heard helemaal doordraaide, hem met meerdere drankflessen zou hebben bekogeld en een sigaret op zijn wang zou hebben uitgedrukt. Maar volgens Heard zijn dit allemaal leugens. Zij vertelt dan ook nu weer haar kant van het verhaal.

Heard's versie
Volgens Heard is het namelijk heel wat anders verlopen. Zo zou Depp gigantisch jaloers zijn geworden tijdens een privévlucht in 2014, toen Heard Depp vertelde dat ze zou gaan samenwerken met James Franco: ''Toen ik opstond, trapte Johnny mij in mijn rug, waardoor ik omviel. Ook gooide hij zijn laars op mij terwijl ik op de grond lag. Daarna begon hij allemaal vreselijke dingen te schreeuwen, voordat hij naar de badkamer ging en daar bewusteloos neerviel en hij dat bleef hij tijdens de rest van de vlucht''.

Dit klopt juist helemaal niet volgens Depp. Hij zegt dat het net Heard was die gek werd en op hem begon te schreeuwen. Als gevolg hiervan probeerde hij haar te kalmeren door haar vriendelijk tegen haar achterste te tikken met zijn voet. Maar volgens hem ging het toen alleen maar van kwaad tot erger. Zo zou ze toen helemaal zijn doorgedraaid. Hierna besloot Depp maar te gaan slapen in de badkamer, om zo van haar af te zijn.

NieuwsFilm

meest populair