Hilarische 'Avengers: Endgame' Blooper Reel en hoe maak je een 'Fat Thor'!

Hilarische 'Avengers: Endgame' Blooper Reel en hoe maak je een 'Fat Thor'!

Alvast twee filmpjes om hard mee te lachen allemaal te vinden op de Blu-ray.

In de Verenigde Staten is Avengers: Endgame vanaf vandaag digitaal aan te kopen, voor oneindig veel kijkplezier. Naast de film kun je ook uitkijken naar tal van extra's en bonus features. Marvel geeft er nu alvast twee cadeau.


Opgelet: deze extra's bevatten spoilers!


In de eerste plaats kunnen we mee lachen met iets meer dan een minuut aan bloopers en grappige momenten vanaf de set. Robert Downey Jr. die iets breekt, Paul Rudd die niet uit z'n woorden komt en Chris Evans die zich ergert aan zijn kostuum, het zit er allemaal in. Het enige jammere is dat het fragment zo kort is: meer dan 3 uur film moet toch ook meer bloopers hebben opgeleverd? Maar vermakelijk is het wel.



Hemsworth is behendig
Het tweede fragment laat de transformatie van Chris Hemsworth naar een dikke en verwilderde Thor zien. een fatsuit en gepruts met baarden waren nodig om de nieuwe look te bekomen. Hemsworth noemt het zelf "ontzettend bevrijdend en leuk", maar toch zorgde het pak voor "het warmste dat ik ooit al ben geweest". Dat Hemsworth het leuk vond, ontging ook Paul Rudd niet: "Zijn enthousiasme was haast tastbaar", vond hij. Tessa Thompson vond dan weer dat "Hij het talent heeft om heel behendig te zijn. Hij is zo ongelooflijk grappig."



De clips sluiten af met de boodschap dat Endgame vanaf 13 augustus op Blu-ray te krijgen is. Als je de film dan al in huis wil hebben, zul je even een trip naar Amerika moeten plannen. Hier komen de Blu-ray en de dvd uit op 30 augustus. Om Endgame aan je collectie toe te voegen, zul je dus nog even geduld moeten hebben. In de tussentijd kun je 34560 keer naar de bloopers gekeken hebben.

NieuwsFilm

meest populair