Gerucht: Marvel zoekt transgendervrouw voor belangrijke rol

Gerucht: Marvel zoekt transgendervrouw voor belangrijke rol

Het filmuniversum van Marvel wordt steeds diverser.

Marvel Studios heeft heel wat nieuwe films aangekondigd voor de komende jaren. Producent Kevin Feige heeft ook beloofd dat zijn filmuniversum diverser zal worden. Feige lijkt zich aan zijn woord te houden, want volgens de laatste geruchten is Marvel momenteel op zoek naar naar een transgenderactrice voor een belangrijke rol. Over welk personage zou het kunnen gaan?

Volgens Geeks Worldwide is Marvel momenteel bezig met de casting van een transgenderpersonage voor één van zijn aankomende projecten. De codenaam van dit personage is 'Jessica'. Naar verluidt zoekt Marvel een transgendervrouw van tussen de twintig en dertig jaar oud. Haar afkomst is niet relevant. De opnames zouden volgend jaar plaatsvinden.

Bekijk de afbeelding
Transgenderheldin
In de comics bestaat er maar één transgenderheldin en dat is Sera, een Anchorite. De Anchorites zijn mannelijke engelen zonder vleugels van Heven, de Tenth Realm. Dit rijk is nog niet geïntroduceerd in Marvels filmuniversum. In Heven leerde Sera de verloren halfzus van Thor kennen, Angela. Uiteindelijk kregen zij een relatie. Dit zou een interessante invalshoek kunnen zijn voor Thor: Love and Thunder. Die film verschijnt in november 2021.

Het is overigens niet helemaal zeker of deze castingoproep voor een film is. Dit gerucht moeten we dus voorlopig maar met een korreltje zout nemen.

NieuwsFilm

meest populair