Regisseur gevonden voor vijfde film in de 'Purge'-reeks

Regisseur gevonden voor vijfde film in de 'Purge'-reeks

De opvolger van 'The First Purge' (2018) komt in de zomer van 2020 uit.

Het is alweer zes jaar geleden dat de horrorfilm The Purge uitkwam en inmiddels bestaat de franchise alweer uit vier delen. Er wordt ook alweer gewerkt aan een vijfde Purge-film en we kunnen je nu alvast vertellen wie deze zal gaan regisseren.

Everardo Gout, die onlangs een paar afleveringen maakte van de National Geographic-show Mars en ook betrokken was bij de Netflix-serie Luke Cage, zal het vijfde deel van The Purge voor z'n rekening nemen. Hij maakt hierbij gebruik van een scenario van James DeMonaco, de bedenker van de reeks en de schrijver van de eerste drie delen.

Criminaliteit toegestaan
De Purge-reeks gaat over een jaarlijkse periode van twaalf uur waarbinnen alle vormen van criminaliteit zijn toegestaan. Ook in de vijfde film zal dit centraal staan, maar het is nog niet bekend wat het verhaal precies zal zijn.

The Purge 5 wordt een productie van Blumhouse Productions, Platinum Dunes en Universal Pictures. Het is niet zo gek dat dit nieuwe deel er komt, want voorganger The First Purge bleek in 2018 de meest succesvolle film binnen de reeks.

De film, die misschien wel The Last Purge gaat heten, staat gepland voor de zomer van 2020.

NieuwsFilm

meest populair