Er bestaat een Snyder-cut van 'Justice League'

Er bestaat een Snyder-cut van 'Justice League'

Maar of die er ooit komt?

De Snyder-cut is echt. Schrijver en regisseur Kevin Smith bevestigt tijdens een interview dat er een Snyder-cut bestaat van Justice League. Sinds de DC-film uitkwam, vragen fans al om de versie die Zack Snyder voor ogen had, dus niet de matige versie die Joss Whedon na flinke bemoeienis van de studio opleverde.

Tijdens een interview met CinemaBlend, bevestigde Smith dat er inderdaad een Snyder-cut bestaat. "Ik heb hem niet zelf gezien," begon hij zijn verhaal. "Maar, om duidelijk te zijn, ik ken Zack maar het is niet zo alsof we beste vrienden zijn. Dat gezegd hebbende; ik heb wel met meerdere mensen binnen de productie gesproken. Er bestaat een Snyder-cut. Absoluut. Het is geen mythisch wezen. Het bestaat."

Lang niet af
Maar de film is lang niet af. Heel veel scènes bestaan uit ruwe versies waarvan de visuele effecten niet af zijn. Een probleem is dat echter niet volgens Smith. "Ik denk dat het publiek, vooral het publiek dat de Snyder-cut zou bekijken en er over zou praten, een werkversie kan zien. Ze kunnen de lege plekken wel invullen," aldus Smith.

De kans dat die er komt is echter vrij klein. Zelfs een actie tijdens de meest recente San Diego Comic-Con boekte geen succes.

NieuwsFilm

meest populair