Gaat Helen Mirren ook eindelijk ass-kicken in 'Fast & Furious 9'?

Gaat Helen Mirren ook eindelijk ass-kicken in 'Fast & Furious 9'?

Fans denken dat haar personage meer in petto heeft dan wat we tot nu toe gezien hebben...

Let op: Dit artikel bevat spoilers voor 'Hobbs & Shaw'!

In het verleden gaf Helen Mirren aan dat ze graag onderdeel uit wilde maken van de Fast & Furious-franchise. Momenteel speelt de actrice als moeder Magdalena 'Queenie' Shaw, de moeder van Jason Statham en Luke Evans, in de spin-off Hobbs & Shaw, daarvoor in The Fate Of The Furious en we weten inmiddels dat ze ook in het aankomende negende deel haar opwachting gaat maken.

Het aandeel van Mirren aan de franchise is dus officieel meer dan een eenmalige gunst. En het wachten is nu op een uitbreiding van haar rol die de afgelopen twee keer niet veel meer was dan een kort optreden waarin vooral gesproken werd. En met RED en RED 2 heeft ze al laten zien prima in staat te zijn een wat oudere bad-ass chick neer te zetten.

Attentie, hier komen de spoilers!
Laten we eerlijk zijn, iemand als Mirren huur je niet in om enkel wat pittige opmerkingen te maken of achter de tralies te zetten. Aan het einde van Hobbs & Shaw krijgt ze gelukkig bezoek van haar zoon en dochter (Vanessa Kirby) die een cake komen brengen met bijzondere ingrediënten.

Op dit moment lijkt het er dus op dat de vooruitzichten zeer positief zijn voor Magdalena 'Queenie' Shaw en dat ze op ten duur gewapend achter het stuur gaat kruipen voor spectaculaire actie. Zowel in de FF-wereld als die van haar eigen familie is dit natuurlijk iets om naar uit te kijken!

NieuwsFilm

meest populair