Algemeen

Gaat Helen Mirren ook eindelijk ass-kicken in 'Fast & Furious 9'?

Fans denken dat haar personage meer in petto heeft dan wat we tot nu toe gezien hebben...

door Arjen Rooseboom om 07:57 in Algemeen
Let op: Dit artikel bevat spoilers voor 'Hobbs & Shaw'!

In het verleden gaf Helen Mirren aan dat ze graag onderdeel uit wilde maken van de Fast & Furious-franchise. Momenteel speelt de actrice als moeder Magdalena 'Queenie' Shaw, de moeder van Jason Statham en Luke Evans, in de spin-off Hobbs & Shaw, daarvoor in The Fate Of The Furious en we weten inmiddels dat ze ook in het aankomende negende deel haar opwachting gaat maken.

Het aandeel van Mirren aan de franchise is dus officieel meer dan een eenmalige gunst. En het wachten is nu op een uitbreiding van haar rol die de afgelopen twee keer niet veel meer was dan een kort optreden waarin vooral gesproken werd. En met RED en RED 2 heeft ze al laten zien prima in staat te zijn een wat oudere bad-ass chick neer te zetten.

Attentie, hier komen de spoilers!
Laten we eerlijk zijn, iemand als Mirren huur je niet in om enkel wat pittige opmerkingen te maken of achter de tralies te zetten. Aan het einde van Hobbs & Shaw krijgt ze gelukkig bezoek van haar zoon en dochter (Vanessa Kirby) die een cake komen brengen met bijzondere ingredi├źnten.

Op dit moment lijkt het er dus op dat de vooruitzichten zeer positief zijn voor Magdalena 'Queenie' Shaw en dat ze op ten duur gewapend achter het stuur gaat kruipen voor spectaculaire actie. Zowel in de FF-wereld als die van haar eigen familie is dit natuurlijk iets om naar uit te kijken!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Ik denk dat Rock en Statham niet terug zullen keren naar Fast. Waarom ze Helen Mirren dan wel laten terug keren?

Rick Dalton

Avatar

Dat weet je nooit Prima, ze verzinnen vast wel weer rede die niet echt logisch is. Maar zolang het vermakelijk is, count me in !

PRIME

Avatar

Nee, je weet het niet, maar gezien de ruzie tussen The Rock en o.a. Tyrese en Vin lijkt het me stug dat we The Rock nog gaan terug zien.

Luizelgespuizel

Avatar

Tyrese heeft Fast harder nodig dan Fast hem. The Rock verkoopt meer film kaartjes dan Tyrese dus de keuze is snel gemaakt voor de producenten als het daarom gaat.

Frietgezicht

Avatar

^ Is toch officieel dat ze beide niet meedoen in deel 9?

Voor deel 5 waren die films bijna straight2dvd voer. Benieuwd of ze zonder die 2 de bezoekers blijven houden.

NieuwsFilm

meest populair