Gerucht: Ed Sheeran maakt titelnummer 'Bond 25'

Gerucht: Ed Sheeran maakt titelnummer 'Bond 25'

Ditmaal hebben we nieuws uit relatief betrouwbare bron.

Weten we nu wie het titelnummer van Bond 25 zingt? Het lijkt er wel op. Steeds meer bronnen stellen dat Ed Sheeran het titelnummer zingt. Ook acteur Daniel Craig wil het graag. Dus zou de zanger ervan weerhouden het nummer daadwerkelijk te maken?

De afgelopen dagen lazen we op meerdere websites dat Sheeran het titelnummer van Bond 25 gaat maken. Zelfs de doorgaans betrouwbare journalist Marcos Kontze stelt dat de keuze van de producenten op Sheeran is gevallen. Waarmee de zanger in de voetsporen van onder meer Adele, Paul McCartney en Sam Smith treedt.

Groot fan
Volgens de Sunday Mirror leerde acteur Daniel Craig de muziek van Ed Sheeran kennen via zijn dochter Ella. "Ze houdt van Ed en Daniel vindt zijn werk nu heel erg goed en wil graag dat Ed het titelnummer maakt," stelt een anonieme bron tegenover de site. Mocht Sheeran het nummer maken, dan lijkt hij niet heel veel werk te hoeven verrichten.

Al in 2017 stelde Sheeran namelijk dat het zijn droom was om het titelnummer van een Bond-film te maken. Hij vertelde toentertijd dat hij al drie jaar een nummer klaar had liggen en dat hij het dolgraag wilde maken.

Andere namen
Sheeran is niet de enige naam die we de afgelopen maanden hebben gehoord in de context van Bond 25. Ook Adele kwam al eens voorbij, al kwam dat gerucht van relatief onbetrouwbare hoek. Andere namen die genoemd werden zijn Sting, Lady Gaga en Dua Lipa.

NieuwsFilm

meest populair