'The Babadook' regisseuse Jennifer Kent wil Marvel-film maken over aboriginal superheld

'The Babadook' regisseuse Jennifer Kent wil Marvel-film maken over aboriginal superheld

Kent mocht namelijk bijna Black Widow regisseren, maar uiteindelijk ging Cate Shortland er met de eer vandoor.

De Australische regisseuse Jennifer Kent wist hoge ogen te gooien met haar horrorfilms The Badadook en The Nightingale. Nu heeft ze haar zinnen gezet op een nieuw project. Zo wil zij maar wat graag een film maken voor Marvel net zoals Anna Boden (Captain Marvel), Cate Shortland (Black Widow) en Chloé Zhao (The Eternals) dat al vóór haar hebben gedaan (of zullen doen).

Kent mocht namelijk bijna Black Widow regisseren, maar uiteindelijk ging Cate Shortland er met de eer vandoor. Toch hoopt Kent dat een Marvel-project nog mogelijk is: ''Ik heb de kans gehad om Black Widow te regisseren, maar er is een film die ik héél graag zou willen maken voor Marvel. Ik wil namelijk de wereld van de aboriginals laten zien, een geheimzinnig en diepzinnig volk en aantonen dat ze geen dronkaards zijn, wat vandaag de dag door sommige mensen wel vaker wordt beweerd''.

De superheld
Zij zou willen werken aan het personage genaamd Eden Fesi, ook wel bekend onder de naam Manifold. Hij komt ook voor in de Marvel-comics, waarin hij een aboriginal speelt die kan teleporteren. Kent hoopt dat Marvel contact met haar opneemt, al heeft de regisseuse wel een strikte regel: ''Ik wil het enkel en alleen doen in samenwerking met echte aboriginals. Je moet bij de bron beginnen, de protocols volgen, respect tonen en bijleren. Dit zorgt volgens mij ook voor het best mogelijke resultaat!''

NieuwsFilm

meest populair