Red Hulk bijna in 'Avengers: Endgame' te zien

Red Hulk bijna in 'Avengers: Endgame' te zien

Een bekend personage met een twist.


Let op: Dit artikel bevat spoilers!


Generaal Ross veranderde in de comics in de Red Hulk. Voor Avengers: Endgame heeft Marvel overwogen om deze rode variant te gebruiken voor de Hulk van Mark Ruffalo die we kennen. Dat vertellen scenarioschrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely in een nieuw interview.

Bekijk de afbeelding
In Endgame krijgt de groene huid van de Hulk een rode gloed wanneer zijn lichaam wordt blootgesteld aan de krachten van de Infinity Stones. Was dat soms een teken dat hij de Red Hulk zou worden? "Ik heb denk ik een dag met dat idee gespeeld", onthult Markus in een interview met Backstory Magazine.

De reden waarom dit idee niet verder is uitgewerkt is duidelijk. "Red Hulk is een totaal ander personage in de comics", vertelt Markus. "Als we onze Hulk rood hadden gemaakt, dan had hij slechts van kleur veranderd. Dat is geen echte ontwikkeling".

In de comics is Thaddeus 'Thunderbolt' Ross dus de rode Hulk. Hij wordt in het Marvel Cinematic Universe gespeeld door William Hurt. "Als er een toekomst is voor William Hurt [in Marvels filmuniversum, red.], dan zou hij de Red Hulk kunnen worden", geeft hij mee.

NieuwsFilm

meest populair