Algemeen

'Avatar' wil box office record 'Avengers: Endgame' terug!

Volgens castlid Cliff Curtis gaat 'Avatar 2' dat al doen

door Niels van Arkel om 22:30 in Algemeen
Een paar weken terug feliciteerde James Cameron Avengers: Engame nog met het nieuwe record, maar nu wil de maker van Avatar het record al weer terug.

Volgens acteur Cliff Curtis, die in de Avatar-sequel het nieuwe karakter Tonowari gaat spelen, zegt daar het volgende over: "Jim (James) Cameron en Jon Landau kregen een mailtje en hebben daar netjes op gereageerd. Ik verwacht dat het record niet lang blijft staan."

"Ik ben natuurlijk een beetje partijdig, omdat ik deel ben van de Avatar-familie. Maar Marvel deed er lang over om het record te halen. 20 films. Wij maar eentje. Ik ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren met 2, 3, 4 en 5. Maar we krijkgen het record waarschijnlijk wel terug."

Cast
De cast is in ieder geval indrukwekkend. Sam Worthington komt terug als Jake Sully en Zoe Saldana als Neytiri. Verder zijn er veel nieuwe namen: CCH Pounder als Mo'at, Kate Winslet als Ronal Giovanni Ribisi als Parker Selfridge, Edie Falco als General Ardmore, Stephen Lang als Miles Quaritch en Sigourney Weaver in een nog onbekende rol.Avatar 2 is in 2020 te zien in de bioscopen.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

No way. Ik verwacht echt niet dat Avatar 2 (en de rest ook niet) dat gaat breken.

CaptainCab

Avatar

Avatar 2 gaat het lang niet zo goed doen. De gimmick van de eerste was de nieuwe 3D techniek, maar niet veel mensen hebben echt een connectie met het verhaal of de karakters.

sephiroth1986

Avatar

Ik hoop dat filmmakers van plan blijven om goede films te maken, ipv op deze manier zoveel mogelijk geld binnen te harken.

Alleen al om die reden hoop ik dat Once upon a time in Hollywood alle records gaat verbreken. Ik heb de film natuurlijk nog niet gezien, maar weet wel dat het een unieke film is die zich niet vastklampt aan een filmreeks

Raki-Pure

Avatar

Gaat niet lukken. Moet ook niet het doel zijn van de film makers ….

Master Of Films

Avatar

sephiroth1986 "Ik hoop dat filmmakers van plan blijven om goede films te maken, ipv op deze manier zoveel mogelijk geld binnen te harken."
Ze zijn er wel o.a. Quentin Tarantino, Denis Villeneuve e.d. Maar met Disney lijken de filmmakers geen creatieve doel meer te hebben.

JIGSAW8

Avatar

avatar 2 zal nooit avengers 4 verslaan
wie dat wel denkt is nogal dom
het grootste deel van het avatar publiek ging vanwege de 3d effecten erheen

Tako

Avatar

Lijkt mij sterk..

Maac

Avatar

Overschat de massa niet.
Als je naar de films kijkt met de hoogste omzetten mag je niet verbaasd opkijken als de ene belachelijke film financieel gepasseerd wordt door een andere belachelijke film.

David Mills

Avatar

Natuurlijk gaat Avatar met gemak weer de nummer 1 positie overnemen. Niet met de nieuwe films maar met een re-release van de eerste film voordat deel 2 uitkomt.

Goku32

Avatar

Ik ben het eens met Jigsaw8 meschien in het begin is iedereen hype omdat het zolang heeft geduurd voor een deel 2 van Avatar. Maar zo bijzonder was deel 1 niet. En dat gaan ze never nooit winnen van Marvel. En wat BenjaminC, zegt is totale onzin de film heeft het super gedaan, en dat komt echt niet door alle reclame. Het was gewoon een mooie afsluiter van een hele reeks top superhelden films. En Avatar is maar 1 film dat niet eens zo goed was. Het was alleen wat nieuws. En superhelden blijven voor altijd bestaan en worden alleen maar beter. Dat ga je nooit winnen. Iedereen in Hollywood wil tegenwoordig in een superhelden film zitten. Ik hoor niemand zeggen Ik wil in Avatar deel 2 zitten. Maar ik moet wel toegeven dat het wel James Camaron is die heeft ons geweldige films gebracht. En 1 van mij aller beste action SF movie dus we gaan het zien

Lennartleeuwen

Avatar

Avatar had alleen veel vieuws omdat het best vernieuwend was voor die tijd

NieuwsFilm

meest populair