'Avatar' wil box office record 'Avengers: Endgame' terug!

'Avatar' wil box office record 'Avengers: Endgame' terug!

Volgens castlid Cliff Curtis gaat 'Avatar 2' dat al doen

Een paar weken terug feliciteerde James Cameron Avengers: Engame nog met het nieuwe record, maar nu wil de maker van Avatar het record al weer terug.

Volgens acteur Cliff Curtis, die in de Avatar-sequel het nieuwe karakter Tonowari gaat spelen, zegt daar het volgende over: "Jim (James) Cameron en Jon Landau kregen een mailtje en hebben daar netjes op gereageerd. Ik verwacht dat het record niet lang blijft staan."

"Ik ben natuurlijk een beetje partijdig, omdat ik deel ben van de Avatar-familie. Maar Marvel deed er lang over om het record te halen. 20 films. Wij maar eentje. Ik ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren met 2, 3, 4 en 5. Maar we krijkgen het record waarschijnlijk wel terug."

Cast
De cast is in ieder geval indrukwekkend. Sam Worthington komt terug als Jake Sully en Zoe Saldana als Neytiri. Verder zijn er veel nieuwe namen: CCH Pounder als Mo'at, Kate Winslet als Ronal Giovanni Ribisi als Parker Selfridge, Edie Falco als General Ardmore, Stephen Lang als Miles Quaritch en Sigourney Weaver in een nog onbekende rol.



Avatar 2 is in 2020 te zien in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair