Gwyneth Paltrow: "Ja, ik kan f*cking goed koken!"

De actrice reageert behoorlijk geïrriteerd.

Gwyneth Paltrow is natuurlijk voornamelijk bekend als actrice. Dit jaar was ze nog te zien in de best verdienende film aller tijden, Marvel's Avengers: Endgame. Toch brengt Paltrow ook al heel wat jaren kookboeken uit. Zo bracht ze recentelijk een nieuw uit, genaamd The Clean Plate: Eat, Rest, Heal. Maar vraag haar niet of ze zelf ook kan koken...

Paltrow is iedereen behoorlijk zat die vraagt of ze zelf überhaupt kan koken. Een persoon vroeg haar dit recentelijk op sociale media. De reactie van de actrice was behoorlijk fel: ''Ja, ik kan f*cking goed koken! Godsamme, denk je nou echt dat ik kookboeken zou schrijven als ikzelf niet zou kunnen koken'' Andere volgers namen het vervolgens op voor de met een Oscar bekroonde actrice: ''Bedankt voor jullie steun, en weet je, f*ck die persoon''.

Een passie
Paltrow heeft al jarenlang een passie voor koken. In 2008 deed de actrice al mee aan een kookshow en sinds 2011 brengt ze ook al de nodige kookboeken uit, voornamelijk met gezonde recepten die geheel suiker-, gluten- en vetvrij zijn.

NieuwsFilm

meest populair