Algemeen

Snyder Cut 'Justice League' te duur om af te maken

Het zal tussen de 30 en 40 miljoen kosten.

door Jim Pedd om 14:02 in Algemeen
Het debat rond de Snyder Cut van Justice League blijft woeden. Onlangs hoorden we nog dat de film wel gemaakt is, maar dat veel van de visuele effecten nooit afgemaakt zijn. Er ligt dus wel een Snyder Cut, maar een versie die verre van af is en eentje die vermoedelijk ook nooit afgemaakt zal worden.

Dat laatste blijkt eigenlijk uit het feit dat de Snyder Cut vooral te duur zal zijn om af te maken. The Telegraph sprak met een VFX-expert over de film en die vertelde dat het vermoedelijk tussen de 30 en 40 miljoen dollar zal kosten om de film af te maken. Zoveel moet er dus nog gebeuren aan de visuele effecten.

Allesbehalve af
"We waren nog maanden verwijderd van het moment dat de film afgeleverd zou worden, op het moment dat Joss [Whedon] aan boord kwam," aldus de expert. "Het lijkt mij erg onwaarschijnlijk dat er iets ligt dat potentieel uitgebracht zou kunnen worden. Anders gezegd: als er een bijna afgeronde film zou liggen waar iedereen blij mee zou zijn geweest, zou Warner Bros. die uit hebben gebracht, in plaats van er nog eens 30 tot 40 miljoen dollar in te pompen."

Kortom: de Snyder Cut mag dan wel bestaan, we gaan hem vermoedelijk nooit zien.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Civilian Supreme

Avatar

Ja, en? Netflix geeft gemiddeld 50 miljoen uit aan matige films, ik weet zeker dat de film het op Netflix zeer goed zou doen.

Maac

Avatar

Wat jammer, er zat vast een waar meesterwerk verborgen in deze complete rotzooi...

starbass

Avatar

Als hij beter was dat wat nu uitgegeven is, dan had de studio echt wel 50 miljoen over om dit uit te brengen.

Snyder cut zal echt geen meesterwerk zijn.

NieuwsFilm

meest populair