Hugh Jackman steekt doodzieke Olivia Newton John (Grease) een hart onder de riem (video)

Hugh Jackman steekt doodzieke Olivia Newton John (Grease) een hart onder de riem (video)

De actrice lijdt al jarenlang aan kanker.

Hugh Jackman is gigantisch populair bij zijn fans en ook in de filmwereld. The Prestige acteur nam tijdens zijn tour nog een keer de tijd om dat aan te tonen. Hij stuurde een inspirerende video met daarop 15.000 mensen naar Grease actrice Olivia Newton John, die al langere tijd aan kanker lijdt.

Jackman had tijdens zijn concert zijn mobiele telefoon tevoorschijn gehaald om zo Olivia een persoonlijk berichtje te sturen: ''Hallo Olivia, hier is Hugh, met 15.000 mensen die je allemaal steunen!'' begon de acteur in zijn video, die op zijn Twitter-pagina gepost is. Newton John was recentelijk nog te zien in 60 minutes, waar The Wolverine acteur het ook over had.

Hou hoop
''Ik weet niet of jullie afgelopen nacht de laatste aflevering van 60 minutes hebben gezien?'' vraagt Jackman aan zijn publiek voordat hij verder gaat: ''Maar ik heb ze met mijn vrouw gezien en we moesten er beiden van huilen. Ik wil je zeggen dat je de beste persoon, moeder, zangeres en danseres bent en we houden allemaal van je''. Jackman telde daarna tot 3 en riep toen met de 15.000 aanwezige personen ''We love you Olivia!''




Olivia lijdt al sinds 1992 aan kanker en een tumor zorgde er in 2018 voor dat ze haar bekken brak. De actrice werd recentelijk opgenomen in haar eigen faciliteit voor kankerpatiënten genaamd het Olivia Newton John Cancer Welness & Research Center in Australië, om daar behandeld te worden.

NieuwsFilm

meest populair