Video

Trailer voor 'Bloodline': Sean William Scott als creepy psycho

Wie een kind per ongeluk iets aandoet, moet dit niet bij hem op de divan opbiechten...

door Arjen Rooseboom om 12:55 in Video
Onlangs werd aangekondigd dat studio Momentum Pictures later dit najaar het nieuwste project Bloodline van low-budget horrorexpert Jason Blum zal uitbrengen. De hoofdrol is voor Sean William Scott (American Pie/Dude, Where's My Car?/Road Trip/The Rundown/Ice Age/Goon) Bekijk hieronder de officiële trailer en poster:


Scott speelt Evan, een huisvader/psycholoog die niemand tussen hem, zijn vrouw en pasgeboren zoontje laat komen. Iedereen die dat wel probeert, krijgt een letterlijk harde levensles. Zijn gewelddadige neigingen nemen gevaarlijke proporties aan als hij andere mensen, die hun kinderen schaden, gruwelijk begint te vermoorden. Zoals verwacht van Blumhouse Productions ziet het er vrij brutaal en bloederig uit. De cast bestaat verder uit Mariela Garriga, Dale Dickey en Kevin Carroll.

Bloodline is vorig jaar september al vertoond op het Fantastic Festival en werd daar zo goed ontvangen dat men nu heeft besloten over te gaan tot een beperkte theatrale release. Vanaf 20 september in een aantal Amerikaanse bioscopen te zien en natuurlijk op video-on-demand!1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair