Disney komt met reboot van 'Home Alone'!? (en meer reboots..)

Disney komt met reboot van 'Home Alone'!? (en meer reboots..)

Allemaal komen ze naar Disney Plus.

Dit hadden we allemaal kunnen zien aankomen. Disney gaat vier grote franchises van 20th Century Fox opnieuw lanceren. Ze moeten allemaal naar streamingdienst Disney Plus komen. Daarmee hoopt de filmstudio zijn investering van 71,3 miljard dollar in de overname terug te gaan verdienen.

CEO Bob Iger vertelde dat Night at the Museum, Home Alone, Diary of a Wimpy Kid en Cheaper by the Dozen allemaal een reboot krijgen. De studio gaat de franchises allemaal opnieuw lanceren op Disney Plus.

Film of serie?
Het is nog niet duidelijk of de welbekende franchises terugkomen als films of als televisieseries. Duidelijk is wel dat ze allemaal flink wat geld waard zijn. Allemaal waren het box office hits, die flink wat geld opbrachten voor filmstudio Fox. Het is de bedoeling om dit soort materiaal in te zetten voor de streamingdienst Disney Plus, zodat die zoveel mogelijk mensen trekt.

De streamingdienst debuteert op 12 november in de Verenigde Staten en zal daar 7 dollar per maand kosten. In eerste instantie is er, naast al het Disney-materiaal, 300 uur aan Fox-materiaal beschikbaar.

NieuwsFilm

meest populair