Algemeen

Na Tyrese Gibson haalt ook Michelle Rodriguez uit richting 'Hobbs & Shaw'

De actrice vindt dat schrijver Chris Morgan zich niet moet uitlaten over Han.

door Wouter Drummen om 22:30 in Algemeen
Tyrese Gibson haalde laatst (opnieuw) uit naar Dwayne 'The Rock' Johnson, nadat de Fast & Furious spin-off, Hobbs & Shaw, aan de box-office behoorlijk was tegengevallen. Nu haalt weer een andere bekende ster van de franchise uit naar een van de schrijvers van de spin-off, namelijk Michelle Rodriguez.

De schrijver in kwestie is Chris Morgan, die recentelijk nog liet weten dat we 'Justice for Han' kunnen verwachten. Han, die werd gespeeld door Sung Kang, maakte zijn debuut in The Fast and the Furious: Tokyo Drift in 2006. Hierna verscheen hij nog in drie andere delen, voordat we er eindelijk achter kwamen dat hij vermoord werd door Deckard Shaw (Jason Statham).

Vrede of wraak?
In The Fate of the Furious lijkt Dominic Toretto (Vin Diesel) Shaw te vergeven, nadat deze zijn zoon gered heeft. Toch keken sommige mensen er vreemd van op dat dit zo 'makkelijk' leek te gaan, nadat Shaw op een brute wijze een ander 'familielid' had vermoord. Schrijver Morgan beweert dan ook dat er nog gerechtigheid voor Han komt, maar Rodriguez zei dat we niet naar hem moeten luisteren.

Dit liet de actrice op haar Twitter-pagina weten: ''Laat het duidelijk zijn dat ik al van het begin af aan betrokken ben geweest bij de franchise, heel wat eerder dan Chris Morgan. Hij heeft absoluut niks te maken met deze verhaallijn of waar deze naartoe leidt. Ik vind het helemaal niet goed dat hij zich hierover uitlaat''.

Hopen jullie dat Shaw toch nog op een of andere manier nog moet 'boeten' voor zijn moord op Han?

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Heel dat familiegedoe hangt mijn keel uit.

centr1no

Avatar

Wat een kinderachtig gedoe bij al die lui zeg. Ze zijn natuurlijk bang dat die tegenvallende cijfers overspringen naar de originele franchise.
En sinds wanneer zijn ze in die franchise op zoek naar logica of continuïteit?
Han en Gisele mogen van mij zomaar weer tot leven komen hoor. Die 2 karakters hadden misschien nog wel een betere spin-off opgeleverd dan Hobbs & Shaw.

Psycho-M

Avatar

Gisele leeft nog, want zij is stiekem wonderwoman.
Zij heeft Han gered uit het autowrak.
Eerst komt nog Wonder Woman 1984, het volgende deel wordt Wonder Woman and Han save the Fast & Furious Family
Smiley face

Zembo

Avatar

@rutherford

Same here.

Robbepost

Avatar

Rutherford +1

Ik haat het ook als matige actrices zich over een script of schrijver uitlaten. Helemaal als ze zelf niet in die film mee doet.
Ik proef heel veel rancune.

PRIME

Avatar

Beetje fout artikel. Ze haalt niet uit naar Hobbs en Shaw, sterker nog, ze is de enige die ze publiekelijk succes gewenst heeft. Haar comment over chris morgan is wel heel dom, want die vent heeft Han geschreven en bedacht.

Civilian Supreme

Avatar

Wanneer gaat opperhoofd Dom Diesel zich er mee bemoeien? Zijn 'familie' valt uit elkaar. Iedereen wil het alpha mannetje zijn inclusief Rodriquez.

En wie zoekt er nu nog naar een logische verklaring voor wat dan ook in deze films?! Het gaat nergens meer over, beetje kwaliteit van Uwe Boll films.

PRIME

Avatar

@Civilian Supreme

Het viel in de groep niet echt goed dat The Rock ja gezegd heeft tegen een spin-off, terwijl Tyrese bijv. claimed dat hij het destijds niet heeft gedaan, omdat 'de fast familie bij elkaar hoort'. Dit kwam tot een confrontatie tussen Diesel en Johnson, waarbij Johnson voet bij stuk hield. Vinnie boy heeft zich er al genoeg mee bemoeit, en Dwayne doet nu gewoon zijn eigen ding. Wat de totale box office opbrengt moet nog gezien worden, maar ik denk dat het duidelijk is dat hier een vervolg op gaat komen.

RoberPaulsen

Avatar

Lijkt me een gezellige bende daar op de set van een F&F film. Volgens mij weten die lui zelf niet eens meer in welk deel ze precies spelen, teveel bezig met ruzie maken.

Goku32

Avatar

Jezus het word steeds gekker, waarom noemen ze de films Eingelijk nog fast and furious, want heeft totaal niks meer met auto,s te maken deze films

Sunspot

Avatar

Ja, moet een vervolg krijgen, was veel te makkelijk vergeven door 'tha family'

Sharky13

Avatar

Helemaal eens met Rutherford en Goku32. Dat familiegedoe ben ik ook helemaal klaar mee. En het zijn nu gewoon enorm over the top actiefilms geworden en heeft niks meer met straatracen en mooie gepimpte auto's te maken. Dat was vele vervolgen geleden al het geval. Zeer klaar met deze hele franchise

NieuwsFilm

meest populair