Na Tyrese Gibson haalt ook Michelle Rodriguez uit richting 'Hobbs & Shaw'

Na Tyrese Gibson haalt ook Michelle Rodriguez uit richting 'Hobbs & Shaw'

De actrice vindt dat schrijver Chris Morgan zich niet moet uitlaten over Han.

Tyrese Gibson haalde laatst (opnieuw) uit naar Dwayne 'The Rock' Johnson, nadat de Fast & Furious spin-off, Hobbs & Shaw, aan de box-office behoorlijk was tegengevallen. Nu haalt weer een andere bekende ster van de franchise uit naar een van de schrijvers van de spin-off, namelijk Michelle Rodriguez.

De schrijver in kwestie is Chris Morgan, die recentelijk nog liet weten dat we 'Justice for Han' kunnen verwachten. Han, die werd gespeeld door Sung Kang, maakte zijn debuut in The Fast and the Furious: Tokyo Drift in 2006. Hierna verscheen hij nog in drie andere delen, voordat we er eindelijk achter kwamen dat hij vermoord werd door Deckard Shaw (Jason Statham).

Vrede of wraak?
In The Fate of the Furious lijkt Dominic Toretto (Vin Diesel) Shaw te vergeven, nadat deze zijn zoon gered heeft. Toch keken sommige mensen er vreemd van op dat dit zo 'makkelijk' leek te gaan, nadat Shaw op een brute wijze een ander 'familielid' had vermoord. Schrijver Morgan beweert dan ook dat er nog gerechtigheid voor Han komt, maar Rodriguez zei dat we niet naar hem moeten luisteren.

Dit liet de actrice op haar Twitter-pagina weten: ''Laat het duidelijk zijn dat ik al van het begin af aan betrokken ben geweest bij de franchise, heel wat eerder dan Chris Morgan. Hij heeft absoluut niks te maken met deze verhaallijn of waar deze naartoe leidt. Ik vind het helemaal niet goed dat hij zich hierover uitlaat''.

Hopen jullie dat Shaw toch nog op een of andere manier nog moet 'boeten' voor zijn moord op Han?

NieuwsFilm

meest populair