Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey) reageert op kritiek rondom haar gebit

Het is een ramp: er is geen spatie meer tussen haar voortanden...

Bekendheden worden snel op de vingers getikt als ze de fout ingaan, maar ook als ze iets doen wat sommige mensen niet aanstaat. Zo onthulden recente foto's van Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey) dat er geen spatie meer zit tussen haar beide voortanden. Nogal wat mensen lieten zich op sociale media erover uit. Sommigen maakten er grappen over, anderen waren teleurgesteld in de actrice. Zij reageert nu zelf op de 'commotie'.

Ze was recentelijk te gast tijdens de bekende Tonight Show van Jimmy Fallon, waarin ze tijd nam om het uit te leggen: ''Ik had sinds mijn dertiende een klein ijzeren stangetje achter mijn tanden om ze recht te houden. Maar recentelijk kreeg ik erge last van mijn nek. Mijn orthodontist zei dat het stangetje er mogelijk de oorzaak van zou kunnen zijn en zei dat het een goed idee zou zijn om het weg te halen''.



Niet haar keuze
Zo gaat Johnson verder: ''Ik had er zelf geen invloed op. Eenmaal nadat het stangetje was verwijderd, ging de spatie tussen mijn tanden vanzelf dicht. Ik vind het zelf ook jammer, dus ik zou het fijn vinden als we het er niet meer over hebben''. Toch eindigde de actrice het gesprek met een grap: ''Ik moet nu door het leven met heel wat nieuwe problemen, zoals eten dat tussen mijn voortanden blijft steken. Daar had ik vroeger nooit last van want het ging er zo doorheen!''

NieuwsFilm

meest populair