Regisseurs 'Avengers: Endgame' beantwoorden vragen van fans

Regisseurs 'Avengers: Endgame' beantwoorden vragen van fans

Regisseurs 'Avengers: Endgame' over Wolverine, Red Skull en meer..


Let op: Dit artikel bevat spoilers!


Joe en Anthony Russo, het regieduo achter Avengers: Endgame, hebben gisteren tijdens een Q&A op internetforum Reddit een hoop interessante vragen van de fans beantwoord. Zo vertelden de broers onder meer over de dood van Tony Stark en hun toekomstige projecten.

Bekijk de afbeeldingWolverine
Een fan vroeg de regisseurs over welke superheld, die momenteel nog niet in Marvels filmuniversum te zien is, zij graag een film zouden willen maken. "Wolverine. We hebben altijd al van hem gehouden", onthult Anthony. Dit is een interessant antwoord, omdat Marvel momenteel achter de schermen werkt aan de introductie van de X-Men. Wellicht keren de Russo's dan ook terug voor een solofilm rondom Wolverine.

Bekijk de afbeeldingZwaarste draaidag
De regisseurs vertelden ook over de zwaarste draaidag. "Dat was de dag waarop we de dood van Tony Stark filmden", vertellen de Russo's. Deze emotionele scène werd opgenomen op de laatste draaidag van de reshoots. Toch hadden de broers lang genoeg de tijd om zich voor te bereiden op deze zware dag. De dood van Stark was namelijk al drie jaar eerder bedacht.

Bekijk de afbeeldingReünie
Aan het einde van Endgame brengt Captain America de Infinity Stones terug naar hun oorspronkelijke vindplaats. Dat betekent dus ook dat hij zijn oude vijand Red Skull weer tegenkomt op de planeet Vormir, omdat hij daar de Soul Stone bewaakt. De Russo's hebben nu onthuld hoe die reünie eraan toeging. "Die reünie was waarschijnlijk ongemakkelijker dan je je kunt voorstellen. Red Skull was beledigd omdat Cap hem niet meer herkende".

Toekomstige projecten
Een fan vroeg de Russo's ook naar hun toekomstige projecten. Daar mochten ze helaas nog niets over vertellen. "We zijn momenteel bezig met een nieuw, geheim project", teasen ze. De filmmakers hebben het waarschijnlijk over de serie Magic: The Gathering die zij momenteel aan het ontwikkelen zijn voor Netflix. Die serie wordt gebaseerd op een bekend ruilkaartspel.

Benieuwd naar de volledige Q&A? Deze kun je hier teruglezen!

NieuwsFilm

meest populair