Celebrity

Danny Trejo is een 'real-life hero': redt kind uit gecrashte auto

Trejo kwam in actie na een autocrash.

door Jeffrey Kouters om 14:42 in Celebrity
Acteur Danny Trejo (Big Kill, Machete Kills) kruipt dan wel vaak in de huid van slechteriken, maar zelf blijkt hij een ware held te zijn. Woensdag redde hij namelijk een kind uit een auto die over de kop was geslagen. Dat melden diverse Amerikaanse media.

Danny Trejo (75) heeft woensdag in Los Angeles samen met een andere omstander een gehandicapt jongetje bevrijd uit een benaderde positie. Het kind zat vast in een auto die even daarvoor door een botsing over de kop was gevlogen.

Trejo werkt vaker met gehandicapte kinderen en wist dan ook hoe hij het beste kon handelen. "Hij was behoorlijk in paniek, dus ik heb hem gezegd dat we onze superkrachten en spieren moesten gebruiken", vertelt de acteur tegenover ABC. "We kregen snel een band en ik probeerde hem af te leiden van het ongeluk".

De oma van het jongetje moest door de brandweer uit de bestuurdersstoel worden gehaald. Volgens een woordvoerder van de hulpdiensten maken de twee het naar omstandigheden goed.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Wat een held man deze trejo kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen.

caban1992

Avatar

Goed gedaan van hem.
Danny Trejo
Is trouwens niet alleen bekend als superschurk in bepaalde actiefilms, hij was ook te zien in Spy Kids als de oom van Carmen en Juni.

Rafael11

Avatar

Real life superheroSmiley face

KeesjeNL

Avatar

Een held is iemand 'die uitblinkt door moed'. Wat is er moedig aan praten met een kleuter die vast zit in een auto?

Guyon2002

Avatar

@KeesjeNL lees het artikel even goed voordat je een domme opmerking maakt, of zoek het zelf nog even op!
Trejo zag de crash gebeuren en is de auto ingekropen om die jongen eruit te halen, wat hem met de hulp van een andere omstander ook gelukt is. Het kind was een gehandicapte jongen die erg in paniek was, Trejo heeft hem na de bevrijding dus geprobeerd af te leiden van de crash.

Sharky13

Avatar

Holy shit ! Is Dannny Trejo al 75 ??!! Dat had ik niet verwacht, damn ! En held natuurlijk Smiley face

Pepej

Avatar

Geweldige kerel
Zag pas in Badass dat ie helemaal niet zo groot is als hij altijd wordt uitgebeeld haha, vaak filmen ze m zo dat ie bijna twee meter lijkt

KeesjeNL

Avatar

@ Guyon2002 Over lezen gesproken; waar lees jij dat het vastzittende jongetje uiteindelijk is bevrijd? Precies, nergens. Ik vind dat net zo verdacht als de rest van het rammelende verhaal, geloof er eerlijk gezegd geen snars van dat het weer precies een oma en gehandicapt jongetje moet zijn. En dat staat meneer ook nog eens zonder shirt te vertellen voor een of andere roddel-journaliste..Yeah, right!

Zolang de auto niet in brand stond kan ik hier geen 'helden'-daad van maken. Maar goed, sommige mensen geloven dit soort 'nieuws' en vergeten dat hij o.a. is veroordeeld voor een gewapende overal.

Waarschijnlijk heb je nog nooit van Mohamed Rafiq gehoord, maar hij is pas een ware held. Terwijl een matige acteur een praatje maakte met een kind overmeesterde Rafiq een gewapende nationalistische gek die een bloedbad wilde maken in een Noorse moskee.. Of is dat ook al een domme opmerking, Guyon?

nieuwslaatste nieuws

meest populair