'Batgirl' heeft ondanks tegenslagen nog altijd topprioriteit bij Warner Bros.

'Batgirl' heeft ondanks tegenslagen nog altijd topprioriteit bij Warner Bros.

De film kent de nodige tegenslagen, maar komt er echt.

Warner Bros. werkt nog altijd aan een Batgirl-film. Alhoewel het al lange tijd stil is rond het project, blijkt dat de studio nog altijd zoekt naar een regisseur om ermee verder te gaan. Sterker nog, het zou een belangrijke prioriteit zijn voor Warner om de film gemaakt te krijgen.

Dat meldt de site Heroic Hollywood vandaag. De film krijgt flinke prioriteit omdat Warner grote successen verwacht van films als Wonder Woman 1984 en Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). Batgirl is zo bezien een logische volgende film rond een vrouwelijke superheld.

Moeizaam proces
Batgirl is lange tijd geleden al aangekondigd. Joss Whedon mocht de film oorspronkelijk maken van Warner Bros. en zijn project zou draaien om een jonge versie van de heldin. Maar Whedon kwam er na maanden werken niet uit en realiseerde zich dat het hem niet zou lukken om een goed verhaal te vinden. En dus stopte hij met het project.

Sindsdien uitte Nicolas Winding Refn interesse in de film, maar alles wijst erop dat Warner Bros. zoekt naar een vrouwelijk regisseur voor de film. Een scenario ligt er trouwens al, van de hand van Christina Hodson.

NieuwsFilm

meest populair