Algemeen

Deze mooie actrice weigerde rol van Gamora in Marvel-films

Ze zal nu wel balen, of toch niet?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In 2014 debuteerde de scifi-komediefilm Guardians of the Galaxy van Marvel Studios. De film van James Gunn bleek een schot in de roos en niet veel later verscheen het vervolg en personages uit de films doken uiteraard ook op de recente Avengers-tweeluik. Nu is bekend welke bekende actrice de rol van Gamora weigerde.

In gesprek met MTV liet actrice Amanda Seyfried (Lovelace, Les Misérables) weten een rol als superheld heeft geweigerd:


"Ik heb er één afgewezen en sindsdien hebben ze niet meer teruggebeld. En het was een grote. Ik heb er geen spijt van omdat ik niet elk jaar zes maanden groen wilde zijn. Ze vertellen prachtige verhalen via superhelden, en mijn dochter is echt geobsedeerd door superhelden, en een deel van mij wenst dat ik het had gedaan, maar het andere deel van mij is als 'ik moest een leven leiden' en ik denk niet dat ik blij zou zijn geweest."

Make-up sessies niet fijn
Heel raar is het weigeren niet. Veel actrices, en ook acteurs, geven aan dat ze het niet fijn vinden om herhaaldelijk in de make-up te moeten om eruit te zien als personages als Gamora, Mystique en Nebula.

Nu is het uiteraard actrice Zoe Saldana die de rol speelt en haar personage zal vermoedelijk een groot aandeel hebben in Guardians of the Galaxy Vol. 3 die waarschijnlijk in 2022 verschijnt.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Ik vind Zoe lekkerder. Denk ik.
Knapper in ieder geval.

Decepticon

Avatar

Zoe is meer bad ass, Colombiana en The Losers blijven ook heerlijke actiefilms met haar om te kijken, maar ik vind Amanda lekkerder, ik had haar best graag de rol van Gamorra zien spelen, ze had het vast goed gedaan.

Goku32

Avatar

Domme fout

tk1989

Avatar

Seyfried is imho de mooiste vrouw ter wereld (zeker me5 donker haar zoals in Anon of In Time) maar ik kan geen enkele goede film noemen waar ze in speelt... misschien dus maar goed dat ze niet voor GotG gekozen heeft

JIGSAW8

Avatar

ja ok dat met de make up is kut maar nog steeds had je dit wel gedaan was 100000x populairder en had je veeel meer fans, geld en noem maar op. Toen ze de kans kreeg moest ze t echt doen

Frietgezicht

Avatar

Zoe is veel knapper dan deze Amanda.
Salma is de knapste, 2 dagen geleden nog zichzelf in een rode bikini geplaatst op haar instagram(aanrader om haar te volgen) en ze stond paar keer met Zoe op de foto afgelopen weken.

Sunspot

Avatar

Zoe heeft een leuke uitstraling, sexy ook, maar alleen in goed licht, make-up.

Vind Sefried mooier, maar minder uitstraling of zo

wolllie

Avatar

Gecast om haar ogen.

NieuwsFilm

meest populair