Algemeen

Dit klassieke X-Men personage sneuvelde in 'Deadpool'

Hij zou in de film voorkomen, maar bleek te duur.

door Jim Pedd om 16:31 in Algemeen
Nu Disney eigenaar is van 20th Century Fox, moet de studio uitvogelen wat het met de Deadpool-franchise wil. Fox had in 2016 te maken met dezelfde vragen en besloot daarom bepaalde personages uit de franchise weg te laten, om zo meer ruimte met het budget te maken.

Garrison Kane is een van de personages uit de comics die volgens bedenker Rob Liefeld wel in de film voor had moeten komen, maar uiteindelijk sneuvelde. Hij zou samen met Wade Wilson en Colossus te zien zijn in de film uit 2016 en is net als Deadpool een van de slachtoffers van het Weapon X-programma. Het was echter te duur geweest om hem in de film voor te laten komen.

Te duur
Regisseur Tim Miller vertelde eerder al eens in een interview dat het oorspronkelijke scenario een boel actie omvatte in de finale. Maar hij wilde meer superheldengeweld en bedacht daarom dat Garrison Kane erin had moeten zitten. "Uiteindelijk moesten we echter snijden in het budget en sneuvelde hij, omdat hij nou eenmaal een behoorlijk dure gast is. Hij heeft bionische armen die van vorm veranderen. En dat visuele effect zou hij een groot deel van de film hebben. Dat was, zo bleek uiteindelijk, een visueel effect te veel."

Benieuwd hoe het personage eruit zou zien? Dan hebben we een Facebook-post van Liefeld voor je:


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Jammer hopelijk gebruikt marvel studio's meer onbekende X-men gerelateerde personages in de mcu eerst. Zoals deze

NieuwsFilm

meest populair