Algemeen

Hoe Robert Downey Jr. leerde hoe Iron Mans verhaal zou eindigen

Avengers: Endgame vormt de conclusie van zijn verhaal.

door Jim Pedd om 17:11 in Algemeen
Lees dit artikel alleen als je Avengers: Endgame al gezien hebt. Dit artikel bevat namelijk SPOILERS voor de Marvel-film.


Marvel-fans waren blij verrast toen Avengers: Endgame in de bioscopen uitkwam. De film vormde een bevredigende conclusie van een tien jaar durend verhaal, dat uiteindelijk culmineerde in een epische strijd tegen superschurk Thanos (Josh Brolin). Tegelijk eindigde de film met de dood van een van de personages die we al een decennium kennen: Tony Stark, gespeeld door Robert Downey Jr..

Kevin Feige vertelde tegenover Empire Magazine wanneer hij in gesprek ging met Downey Jr. over de dood van het personage. Hij blijkt al in december 2015 daarover gesproken te hebben met de acteur. "Ik weet nog dat we daar in de loop van december 2015 met Robert Downey Jr. over spraken," aldus Feige.

Tweedelige finale
"Ik vertelde hem het idee van de tweedelige finale voor Avengers en Spider-Man: Homecoming, dat onderdeel uitmaakte van de weg daar naartoe. Het duurde even, maar uiteindelijk kwam het allemaal samen. Ik denk dat het eerst niet echt leek dat deze reis tot een einde zou komen. Maar naarmate de opnames dichterbij kwamen, werd het heel emotioneel voor ons allemaal en vooral voor hem."

De film is vanaf 14 augustus te koop op digitale media en later deze maand op thuismedia.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pepej

Avatar

Tsja ze zouden toch nog gewoon nog een waardige, toffe, echt goede ( zoals de eerste ) Ironman 4 kunnen maken, die zich dus afspeelt voor endgame, verdient het karakter wel, na IM2 en IM3
Maar goed zn verhaal is wel verteld natuurlijk, t steekt alleen dat 2 en 3 beetje tegen vielen..

Rutherford

Avatar

Iron Man was de grondlegger van de franchise. De eerste blijft nog steeds mijn favoriet. Deel 2 en 3 zijn idd heel wat minder. Echter, door Tony Stark blijven ze net genoeg boeiend. Hij verdient misschien een vierde solofilm, maar we mogen niet vergeten dat hij in Civil War, Infinity War maar vooral Endgame de grote patron was. Ik maak me gewoon zorgen over de next generation superhelden. Ik zie voorlopig nergens een Tony Stark, of zelfs Steve Rogers, opstaan. Misschien Doctor Strange vanwege Cumberbatch, die de nodige arrogantie heeft. Spidey blijft te jong om de franchise te dragen denk ik, ondanks Far From Home top 5 van Marvel is. Ik kijk erg uit naar Blade, Fantastic Four en X-Men. Zij kunnen de nodige injecties geven aan MCU, want ik verwacht toch een daling/stagnering. De tijd zal het uitwijzen.

Timer

Avatar

Ja. Net zo erg als personages steevast karakters noemen.

NieuwsFilm

meest populair