Celebrity

'Huwelijk Miley Cyrus & Liam Hemsworth was gedoemd te mislukken'

De twee hadden zo hun eigen inzichten.

door Jeffrey Kouters om 11:04 in Celebrity
Het huwelijk van zangeres Miley Cyrus en filmster Liam Hemsworth heeft altijd maar weinig kans van slagen gehad. Dat beweert een bekende van de twee tegenover het Amerikaanse gossipblad People. Cyrus en Hemsworth zouden zelfs totaal anders in het leven staan.

Miley Cyrus (26) en Liam Hemsworth (29) gaan scheiden, zo werd gisteren bekend. De twee sterren waren nog geen jaar getrouwd. Toch zagen bekenden van het stel hun breuk al lang aankomen. "Hun scheiding is echt geen verrassing voor mensen die hen daadwerkelijk kennen", vertelt een insider aan People.

Fundamentele verschillen
"Iedereen zag hen als het perfecte stel nadat ze hun relatie een tweede kans hadden gegeven, maar ze hadden nog steeds een hoop problemen", vervolgt de bron. "Ze hadden een aantal fundamentele meningsverschillen over dingen die belangrijk zijn voor een succesvolle relatie".

Cyrus en Hemsworth leerden elkaar kennen op de set van The Last Song (2010). De twee hadden een typische knipperlichtrelatie, maar Hemsworth ging toch op zijn knieën voor Cyrus in 2012. Een jaar later verbraken ze hun verloving, om vervolgens toch weer bij elkaar te komen in 2015. In december vorig jaar gaven ze elkaar het jawoord.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

B@chelor

Avatar

Ah nee...zijn ze echt uit elkaar? Damn....

Psycho-M

Avatar

Ik vind Miley Cyrus wel tof. Komt over met zo'n I don't give a f.. attitude, heeft echt een goede stem, maar volgens mij is zo ook zo gek als een deur.
Kortom, don't stick your dick in crazy.
Voor Hemsworth kwam die waarschuwing te laat

Frietgezicht

Avatar

^ Idd Psycho. Typisch zo’n vrouwtje waarmee je in bed en op feestjes prima lol kunt beleven een jaartje maar niks serieus mee moet beginnen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair