Algemeen

Waarom [...] als eerste terugkeert in 'Avengers: Endgame'

Het was een groots moment in de laatste Avengers-film.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Voor wie Avengers: Endgame al heeft gezien, weet dat de derde akte veel groots te bieden heeft. De Avengers nemen het in een alles bepaalde eindstrijd op tegen Josh Brolins Thanos. En er zijn dan uiteraard een aantal grote verrassingen!


Let op: SPOILERS!

Tijdens een recente Q&A op Reddit hebben Anthony en Joe Russo laten weten waarom T'Challa a.ka. Black Panther (Chadwick Boseman), Okoye (Danai Gurira) en Shuri (Letitia Wright) als eerst terugkeren via de portalen die achter Captain America (Chris Evans) verschijnen.

Sam Wilson
Het blijkt dat het altijd al vaststond dat Sam Wilson a.k.a. Falcon (Anthony Mackie) als eerste tot Cap zou spreken. Het was vervolgens logisch dat we dan als eerste Black Panther zien. De Russo's:


"We hebben veel tijd in de montagekamer doorgebracht om te spelen met de volgorde van de portals. We hebben dat gedeelte van de film pas ongeveer een maand voordat de film in de bioscoop verscheen afgerond. We wilden altijd dat Sam Wilson [Falcon] de eerste zou zijn die met Cap communiceerde, en Sam was voor het laatst in Wakanda. Logischerwijs zou de Wakanda-portal de eerste portal moeten zijn die zou openen. En de eerste persoon die logischerwijs door een portal van Wakanda zou lopen, zou de koning zelf zijn."

Start credits
Een leuk detail is dat de film start met een flink aangepast logo van Marvel Studios. Alle in Infinity War overleden personages zijn daarin geschrapt.NieuwsFilm

meest populair