Algemeen

Kree Sentries onthuld via gave beelden 'Captain Marvel'

Dit had wel erg cool geweest.

door Bram de Groot om 07:55 in Algemeen
Met een opbrengst van ruim $1,1 miljard en een meer dan redelijk ontvangst onder critici en publiek zagen we in Captain Marvel het verhaal over Brie Larsons Carol Danvers en de Kree en de Skrulls. Hieronder nieuwe concept-art met onder meer de Kree Sentries!

Ongebruikte concept-art is wel vaker een inspiratiebron voor een vervolgfilm. Zo mogelijk ook onderstaande beelden van de Kree Sentries. Dit zijn een soort van Sentinals (schildwachten) die in de X-Men films jacht maken op mutanten. De Kree Sentries werden gebouwd als onderdeel van het leger van de Kree. Wie weet zien we ze t.z.t. terug in deel twee.
Meer gevechten!
Hieronder zie je nog veel meer concept-art met Captain Marvel in actie, onder meer in gevecht met Samuel L. Jacksons Nick Fury, Kree-soldaten en verschillende ruimteschepen.


Haar van Danvers
Het haar van de superheldin is vaker onderwerp van gesprek geweest. Het is duidelijk dat er voor Anna Boden en Ryan Flecks Captain Marvel al werd gekeken hoe ze de heldin haar iconische korte kapsel konden geven.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

StarWars-SGPer

Avatar

Een meer dan redelijke ontvangst door publiek?! Dit is ronduit schandalig, bijna iedereen vond hem k*t (behalve mainstream media dan)

Ard1

Avatar

Sentinels in de X-men comics hebben echt niets te maken met de Kree.

Remi dubois

Avatar

Ik kijk uit voor nog eens sentinals, Captain Marvel en natuurlijk ruimteschepen

NieuwsFilm

meest populair