Celebrity

Miley Cyrus weer intiem gefotografeerd met vriendin Kaitlynn Carter

Liam Hemsworth reageerde eerder deze week ook op de breuk.

door Jeffrey Kouters om 12:46 in Celebrity
Vorig week werd bekend dat zangeres Miley Cyrus en filmster Liam Hemsworth een punt hebben gezet achter hun relatie. Direct verschenen er intieme foto's van Cyrus en haar vriendin Kaitlynn Carter. Nu zijn de twee weer samen gespot. Is Carter daadwerkelijk de nieuwe vlam van Cyrus?

Het huwelijk van celebritykoppel Miley Cyrus en Liam Hemsworth mocht nog geen jaar duren. Hoewel sommige bladen denken dat de twee slechts een tijdelijke relatiepauze hebben ingelast, suggereren de recente woorden van Hemsworth toch wel een definitievere breuk. "Miley en ik zijn inderdaad uit elkaar. Ik wens haar verder niets dan gezondheid en geluk", schreef hij op Instagram.

Vorige week was Cyrus samen met realityster Kaitlynn Carter op vakantie in Italië. Daar genoten de twee niet alleen van het weer, maar ook van elkaar. Cyrus en Carter werden namelijk knuffelend en zoenend aan het zwembed gespot. Volgens insiders hadden de twee het gewoon leuk met elkaar en is er (nog) niet sprake van een serieuze relatie.

Toch brengen Cyrus en Carter veel tijd met elkaar door. Dat bewijst ook een aantal nieuwe foto's. Na een zonvakantie in Italië, zijn de twee nu ook weer samen gesignaleerd in Los Angeles. De vriendinnen schijnen elkaars steunpilaar te zijn, omdat ze zich allebei in eenzelfde fase bevinden. Carter verbrak namelijk ook recentelijk haar relatie met Brody Jenner.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Hoe ziek is dit artikel. De vorige was nog interessant vanwege de kinky foto’s, maar ditmaal wordt er letterlijk NIKS nieuws gemeld. Ze zijn samen gespot in een auto in LA. That’s it....geen kussen of rare fratsen. Miley zat achter het stuur en ze reden ergens naartoe.

Scheerzeep

Avatar

@ridjieddo

Er wordt wel degelijk nieuwe informatie vermeld:

(1) Het gerucht dat er slechts sprake zou zijn van een relatiepauze
(2) Het statement van Liam
(3) Een toelichting op de eerdere foto's
(4) De nieuwe foto's in Los Angeles
(5) De mogelijk reden waarom Cyrus en Carter veel tijd met elkaar doorbrengen

noah81

Avatar

^ ja maar wat moet je met dit nieuws. Komop man kan mij die miley c nou wat schelen.
Ja ik weet je hoeft het niet te lezen maar dit soort nieuws hoort niet thuis op deze site

ridjieddo

Avatar

In de titel staat “intiem gefotografeerd”. Ze zitten gewoon normaal in een auto...?

ridjieddo

Avatar

Oh Scheerzeep, nu ik weet dat je de reacties onder dit artikel wel leest, zou je mij kunnen vertellen waarom de reacties uitgeschakeld waren onder Het artikel over Valkyrie’s lgbtq seksualiteit?

Scheerzeep

Avatar

@ridjieddo

Ik weet de precieze reden niet, maar er zullen waarschijnlijk een aantal reacties tussen hebben gezeten die niet voldeden aan onze huisregels.

nieuwslaatste nieuws

meest populair