Celebrity

Miley Cyrus weer intiem gefotografeerd met vriendin Kaitlynn Carter

Liam Hemsworth reageerde eerder deze week ook op de breuk.

door FilmTotaal om 12:46 in Celebrity
Vorig week werd bekend dat zangeres Miley Cyrus en filmster Liam Hemsworth een punt hebben gezet achter hun relatie. Direct verschenen er intieme foto's van Cyrus en haar vriendin Kaitlynn Carter. Nu zijn de twee weer samen gespot. Is Carter daadwerkelijk de nieuwe vlam van Cyrus?

Het huwelijk van celebritykoppel Miley Cyrus en Liam Hemsworth mocht nog geen jaar duren. Hoewel sommige bladen denken dat de twee slechts een tijdelijke relatiepauze hebben ingelast, suggereren de recente woorden van Hemsworth toch wel een definitievere breuk. "Miley en ik zijn inderdaad uit elkaar. Ik wens haar verder niets dan gezondheid en geluk", schreef hij op Instagram.

Vorige week was Cyrus samen met realityster Kaitlynn Carter op vakantie in Italië. Daar genoten de twee niet alleen van het weer, maar ook van elkaar. Cyrus en Carter werden namelijk knuffelend en zoenend aan het zwembed gespot. Volgens insiders hadden de twee het gewoon leuk met elkaar en is er (nog) niet sprake van een serieuze relatie.

Toch brengen Cyrus en Carter veel tijd met elkaar door. Dat bewijst ook een aantal nieuwe foto's. Na een zonvakantie in Italië, zijn de twee nu ook weer samen gesignaleerd in Los Angeles. De vriendinnen schijnen elkaars steunpilaar te zijn, omdat ze zich allebei in eenzelfde fase bevinden. Carter verbrak namelijk ook recentelijk haar relatie met Brody Jenner.

NieuwsFilm

meest populair