Celebrity

Sexy bh-loos op de foto is hoe Halle Berry haar 53ste verjaardag met ons viert!

De actrice deelt elk jaar weer op haar verjaardag een sexy foto.

door FilmTotaal om 15:54 in Celebrity
Halle Berry wordt al jarenlang gezien als een van de knapste actrices. Onlangs vierde ze haar 53ste verjaardag. Ze heeft al eerder laten weten dat ze geen fan is van grote verjaardagsfeesten. Wat ze wel steevast op de dag van haar verjaardag doet, is het posten van een pikante foto van zichzelf. Dat was dit jaar niet anders.

De actrice, die recentelijk nog te zien was in John Wick Parabellum, deelde de onderstaande foto op haar Instagram-pagina, waarop ze te zien is in een natte tanktop met de tekst 'No Bra Club'. De foto verzamelde binnen de kortste keren gigantisch veel likes, ook van bekendheden zoals o.a. Viola Davis (Fences) en zangeres Ciara.
Geen moeite mee
De met een Oscar bekroonde actrice heeft met het ouder worden geen enkel probleem: ''Ik ben erachter gekomen dat leeftijd gewoon een nummer is. Het heeft geen controle over me. En het beslist ook niet wat ik wel en niet kan doen. Ik wil met mijn foto gewoon laten zien dat je mooi oud kunt worden, zolang je het maar accepteert maar toch hard blijft werken voor alles wat je hebt!''

NieuwsFilm