Video

Stephen King deelt 'nieuwe' horror-trailer 'Cats'

Beter dan de originele?

door Wouter Drummen om 14:43 in Video
Een paar weken geleden verscheen de trailer van Cats. De film van Tom Hooper is gebaseerd op de iconische musical die dezelfde naam draagt, maar de trailer van zijn film werd heel wat minder goed onthaald. Ondanks het feit dat het alleen om een trailer gaat, vonden veel mensen deze er slecht en raar uitzien en werd de trailer volledig afgebrand op sociale media. Nu deelt niemand minder dan Stephen King een 'nieuwe' trailer van de film, die wél goed wordt onthaald.

King deelde een trailer, waarin de eerste beelden van Cats worden gemixt met die van bekende, recente horrorfilms, zoals Pet Semetary (gebaseerd op een van King's boeken), Bird Box en A Quiet Place. Het resultaat is voor velen een trailer die er beter en overtuigender uitziet dan de originele en echte trailer voor Cats. Bekijk het resultaat hieronder!Cats, waarin belangrijke rollen zijn weggelegd voor o.a. Idris Elba, Ian McKellen, Judi Dench en zangeres Taylor Swift, zal dit jaar met kerst in de bioscopen te zien zijn.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RoberPaulsen

Avatar

Dat is eigenlijk niet zo netjes van meneer King, wat wil ie daarmee bereiken dan?

CaptainCab

Avatar

Niet zo netjes Smiley face
Iemand heeft een grappige Stephen King versie van de Cats trailer gemaakt, en King heeft die gedeeld. Juist wel leuk dat ie van die fan dingen deelt.

Filmenboekenfan

Avatar

Grappig dit weer leuk gedaan van King dat hij dit deelde

NieuwsFilm

meest populair