Algemeen

'John Wick'-regisseur moet actie in DC-film 'Birds of Prey' redden

Chad Stahelski begeleidt reshoots.

door Bram de Groot om 12:31 in Algemeen
Filmmaker Chad Stahelski leverde tussen 2014 en 2019 maar liefst drie sterk ontvangen John Wick-films af. De reeks staat vooral bekend om zijn mooie en pakkende actiescènes. Dit is Warner Bros. ook niet ontgaan en heeft Stahelski nu aangetrokken om de actiescènes in de DC-film Birds of Prey aan te pakken.

Volgens The Hollywood Reporter gaat Stahelski aanvullende actiescènes opnemen voor de DC-film die begin 2020 moet verschijnen. Ook is hij betrokken bij reshoots voor de superheldenfilm die formeel in handen ligt van regisseur Cathy Yan. Stahelski zou voor zijn aandeel niet genoemd worden in de aftiteling. Zijn stuntbedrijf 87 Eleven is overigens al sinds het begin van de productie betrokken.

Eerste superheldenfilm van 2020
Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) is de eerste superheldenfilm van 2020 en moet vanaf 7 februari 2020 in de Nederlandse bioscoopzalen draaien. De belangrijkste "Bird" is Margot Robbie's Harley Quinn en de voornaamste slechterik is Ewan McGregors Black Mask.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eltorro

Avatar

Volgens mij heeft deze regisseur ook geholpen bij de actie scenes van een aantal Marvel films zoals Civil War. Dus aardig normaal en 'redden' lijkt me dan ook wat overdreven.

SeanDeNiro

Avatar

En John Wick drie was uitermate slecht. De actiescenes waren onnodig lang dus daar weet hij vast wel raad mee.

Maac

Avatar

Als Robbie de rol van Harley Quinn blijft vertolken kan zelfs Stahelski deze film niet redden.
Er zijn maar weinig performances geweest waar ik zo ongemakkelijk van werd dat ik de film moest afzetten, maar Robbie in Suicide Squad had er niet veel scènes voor nodig.

tk1989

Avatar

@maac - eindelijk iemand die er hetzelfde over denkt! Vond Robbie als HQ echt onuitstaanbaar, terwijl ik verder echt wel een zwak heb voor haar films.

OT - Stahelski heeft een prima CV dus ook een goede keuze om dit klusje te klaren lijkt me. JW3 was inderdaad niet echt sterk maar de actie zelf was tof dus ik heb er vertrouwen in dat hij dat bij deze film ook wel strak weet te krijgen.

Novarellum

Avatar

@seandeniro uitermate slecht? Welke film heb jij gekeken dan?

Zembo

Avatar

John wick 3 was wicked. Donders zeg wat een aktie film.

Mav Damian

Avatar

Dan kunnen we tenminste deftige actiescènes verwachten zoals in Civil War.

Lewis

Avatar

Actiescenes van
Wick 3 waren erg goed. Niet alle actie scenes
Overigens (einde werd het steeds
Minder) maar
Wel Van genoten. Actie scenes civil war ????????

Civilian Supreme

Avatar

Aardig overdreven dit, reshoots zijn tegenwoordig gewoon standaard en het bedrijf dat er al mee bezig was doet dus ook de reshoots. Gaat dus nergens over.

NieuwsFilm