Algemeen

Heeft Ryan Gosling een rol in 'Thor 4'?

De acteur had onlangs een lunchafspraak met regisseur Taika Waititi.

door Jeffrey Kouters om 12:27 in Algemeen
Krijgt topacteur Ryan Gosling (First Man, Blade Runner 2049) een rol in Marvels Thor: Love and Thunder? Veel fans denken van wel nadat hij afgelopen vrijdag lunchend met regisseur Taika Waititi werd gespot.

Het is aannemelijk dat de twee tijdens hun ontmoeting over een aankomend filmproject hebben gebabbeld. Waititi heeft naast Love and Thunder ook de sportfilm Next Goal Wins op de planning staan. Deze film maakt hij voor Fox Searchlight en gaat over de nationale voetbalploeg van Amerikaans-Samoa die na een gigantische nederlaag zich toch probeert te kwalificeren voor het wereldkampioenschap.

Toch denken - of hopen - veel fans dat de ontmoeting ging over Thor 4. Just Jared heeft de lunchfoto's gemaakt. Eerder ging het gerucht dat Gosling in gesprek zou zijn voor mangaverfilming Akira, een ander project van Waititi dat momenteel in ontwikkeling is.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Ryan Gosling kan grappige rollen neerzetten in komedie films. Dus zal leuk zijn als samen werkt met Waititi. Ik denk niet of hij echt intresse heeft in superheldenfilms.

Frietgezicht

Avatar

^ Waarom niet? Wel interesse in Lalaland maar niet in een superheldenfilm? Dan kan hij beter een slipje dragen voortaan.

Maac

Avatar

Gosling is zo goed bezig. Eén van de toppers van deze tijd. Laten we hopen dat hij uit het superheldengenre blijft, of in ieder geval wegblijft bij Marvel en DC.

W3ghe

Avatar

^ waarom zou hij moeten wegblijven? Superheldengenre heeft tal van fantastische performances, Heath Ledger, RDJ, Jake Gyllenhaal,....

Maac

Avatar

^Omdat ik wil dat hij goede films blijft maken en zijn tijd niet verspild aan middelmatigheid. Stel je voor, Pitt of DiCaprio met een cape, terwijl ze met Tarantino hadden kunnen werken. Nee, er zijn een paar grote spelers waarvan ik hoop dat ze wegblijven.

Dat wil overigens niet zeggen dat er geen uitzonderingen zijn. De rol van Ledger is er inderdaad eentje van kwaliteit en ook Joaquin Phoenix lijkt goed gecast als Joker. Mocht Christopher Nolan of een andere regisseur met vergelijkbare competenties (weer) een superheldenfilm gaan maken neem ik mijn woorden graag terug.

Mav Damian

Avatar

W3ghe "Heath Ledger, RDJ, Jake Gyllenhaal,...."
Maar ook matige en slechte. Benicio Del Toro, Idres Elba, Brie Larson, Natalie Portman, Mads Mikkelson, Peter Dinklage, Guy Pearce, enzo....

Frietgezicht

Avatar

@ Maac, ik zou als Josh Brolin met meer trots en plezier kijken naar mijn rol als Thanos dan naar mijn rol in Gangster Squad.
Dit voorbeeld noem ik omdat Gosling ook in die GS shit film zat.

Lijkt mij toch leuk als je verschillende dingen doet.
Kijk bijv naar het cv van Samuel Jackson. Van 4!! Tarantino films naar Star Wars, van een Die Hard film naar Jurassic Park. Van films als Sphere, Unbreakable, The Negotiator en Kingsman naar het MCU.
Lijkt mij heerlijk al die genres, rollen en ervaringen.
Hij hoeft niet Tarantino te skippen voor een cape he ;)

Guyon2002

Avatar

@Maac, misschien moet je er aan herinnert worden dat Brad Pitt in Deadpool 2 zat?

Maac

Avatar

@Frietgezicht
Thanos is niet Brolins slechtste rol, maar ik vergelijk het natuurlijk niet met Gangster Squad, maar met No Country for Old Men of Sicario. Ik snap de commerciële overweging voor andere projecten, maar vanuit artistiek oogpunt en mijn persoonlijke voorkeur wil ik in dit geval liever dat Gosling blijft werken met Refn, Villeneuve, Chazelle. Als zij ervoor kiezen zo gevarieerd mogelijk te zijn en een rol binnen dit genre daar bijhoort, so be it!

Dat van Samuel L. Jackson klinkt natuurlijk goed, maar je noemt dan ook niet de minste films van hem op. Als hij van Tarantino naar Snakes on a Plane gaat staan we ook niet te springen toch? Bovendien is zijn rol in het MCU niet echt prominent en dus zal hij andere projecten niet hoeven te laten schieten. Je zou eens moeten Googelen hoe vaak het gebeurt dat iemand een rol moet weigeren omdat diegene verplichtingen heeft met betrekking tot een andere rol. Die drie regels per film als Nick Fury kunnen prima tussendoor.

@Guyon
Tja, als jij jezelf voor schut wilt zetten voor een cameo van anderhalve seconde die gefinancierd is met een bakje koffie, voel je vrij.

Rutherford

Avatar

Maac, ik geef je wel ergens gelijk. MCU levert doorgaans matige films af. Echter, in het genre, waren Iron Man, Winter Soldier en Infinity War echt wel goeie films. Guardians 1, Spidey 2 en de eerste Avengers dik ok. Ik ben een grote comic fan en bijgevolg ook van MCU, maar ik kan het hele MCU objectief bekijken en dan moeten we concluderen: respect voor de manier waarop, respect voor het hele universe, maar ook gewoon teveel matige en weinig memorabele films. Maar ik vrees dat dit gewoon komt doordat ze een connectie moeten hebben en deel moeten zijn vh grotere plaatje. Vrijheid is beperkt. Persoonlijk vond ik Daredevil het beste wat ik qua recente superhelden gezien heb. Vooral s1, s2 afleveringen met Punisher en s3. Die rauwe kille sfeer, geweldig. Jammer dat MCU dit nooit geintegreerd heeft. Een serie biedt natuurlijk meer opties voor karakterontwikkeling. Benieuwd wat ze met die Disney+ series gaan aanvangen.

Ik kijk erg uit naar The Joker. Of een evt superheldenfilm van bv Villeneuve, je weet maar nooit. Nog even meegeven, Watchmen serie in november! Must see.

Maac

Avatar

@Rutherford
Je hebt gelijk, het is lastig consistent te blijven met zoveel films die verbonden zijn en de vrijheid is inderdaad beperkt. Het is ook absoluut geen verwijt; die films worden niet voor mij gemaakt.
Ook ik heb me vermaakt met een paar van deze films, maar jij raakt voor mij de kern met je tussenzin “in dit genre”. Wanneer ik een film goed vind binnen het genre vind ik dat niet altijd daarbuiten. Dus, goed voor een superheldenfilm betekent dan meestal matig tot oké als ik het vergelijk met alle andere films die beschikbaar zijn.
Enfin, we begrijpen elkaar, en ik zal toch even Watchmen in de gaten houden, want ik vind de series inderdaad een stuk beter!

NieuwsFilm