'Spider-Man: Far From Home' krijgt mogelijk verlengde bioscoopversie!

'Spider-Man: Far From Home' krijgt mogelijk verlengde bioscoopversie!

Speciaal voor een Amerikaanse feestdag!

Er verschijnt eind deze maand mogelijk een extra lange versie van Spider-Man: Far From Home in de bioscoop. Dat meldt de geruchtensite MCU Cosmic.

Spider-Man: Far From Home is Sony's best presterende film ooit. Wereldwijd haalde de film al ruim 1,1 miljard dollar op, waarmee hij de James Bond-film Skyfall (2012) van de troon stootte.

Een geweldige prestatie, maar Sony denkt dat er nog meer geld met de blockbuster te verdienen valt. Op Reddit verscheen het gerucht dat de studio speciaal voor het Labor Day Weekend op 30 augustus een director's cut - dus een verlengde versie - uitbrengt. Deze zou tot 5 september in de bioscoop te zien zijn.

Jeremy Conrad van MCU Cosmic heeft dit gecheckt bij een tweetal bioscopen en kan het bericht bevestigen. Sony schijnt van plan te zijn de nieuwe release flink te promoten.

De verlengde versie bevat mogelijk verwijderde scènes die ook op de Blu-ray-uitgave meegeleverd worden. Zo is er een scène genaamd 'Peter's To-Do List' waarin de held onder meer vecht met criminelen in een restaurant. Daar waren ook al stukjes van te zien in de trailers.


Het is niet aannemelijk dat de verlengde versie van Far From Home ook in Nederland gaat draaien.

NieuwsFilm

meest populair