Algemeen

'Spider-Man: Far From Home' krijgt mogelijk verlengde bioscoopversie!

Speciaal voor een Amerikaanse feestdag!

door Jeffrey Kouters om 13:16 in Algemeen
Er verschijnt eind deze maand mogelijk een extra lange versie van Spider-Man: Far From Home in de bioscoop. Dat meldt de geruchtensite MCU Cosmic.

Spider-Man: Far From Home is Sony's best presterende film ooit. Wereldwijd haalde de film al ruim 1,1 miljard dollar op, waarmee hij de James Bond-film Skyfall (2012) van de troon stootte.

Een geweldige prestatie, maar Sony denkt dat er nog meer geld met de blockbuster te verdienen valt. Op Reddit verscheen het gerucht dat de studio speciaal voor het Labor Day Weekend op 30 augustus een director's cut - dus een verlengde versie - uitbrengt. Deze zou tot 5 september in de bioscoop te zien zijn.

Jeremy Conrad van MCU Cosmic heeft dit gecheckt bij een tweetal bioscopen en kan het bericht bevestigen. Sony schijnt van plan te zijn de nieuwe release flink te promoten.

De verlengde versie bevat mogelijk verwijderde scènes die ook op de Blu-ray-uitgave meegeleverd worden. Zo is er een scène genaamd 'Peter's To-Do List' waarin de held onder meer vecht met criminelen in een restaurant. Daar waren ook al stukjes van te zien in de trailers.


Het is niet aannemelijk dat de verlengde versie van Far From Home ook in Nederland gaat draaien.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Ik vond hem juist een beetje tegenvallen. Ik had gehoopt dat Mysterio echte krachten had. Voor mij was het een beetje vergelijkbaar met de Mandarin in Iron man 3. Vond ik ook al zo'n inzinker naar bleek dat het gewoon een acteur was. Ok, the Vulture had ook geen speciale krachten, maar vond deel 1 veel beter dan deze.

Master Of Films

Avatar

Blijkbaar was Avengers: Endgame Re-Release zo'n succes geworden om financieel de boel op te lichten....ik bedoel op te liften dat ze bij Sony ook het idee kregen om dezelfde truc uit te halen.
En ik maar denken dat George Lucas zijn fans een oor aan zat te naaien mbt de vele re-releases van OT Star Wars.

Guyon2002

Avatar

Als dit een nieuw ''ding'' wordt bij Marvel films is FFH meteen de laatste waar ik geld voor betaald heb, ben geen fan van dat achterlijke rerelease gezever

Marklar

Avatar

@Monojaxx dat zou juist af doen aan het karakter Mysterio, dat is gewoon een oplichter.

Artificialis

Avatar

Monojaxx "Ik vond hem juist een beetje tegenvallen. Ik had gehoopt dat Mysterio echte krachten had. Voor mij was het een beetje vergelijkbaar met de Mandarin in Iron man 3. Vond ik ook al zo'n inzinker naar bleek dat het gewoon een acteur was. Ok, the Vulture had ook geen speciale krachten, maar vond deel 1 veel beter dan deze."

De verwijzing naar de Mandarin is treffend. Een opbouw naar een personage wat uiteindelijk niets blijkt voor te stellen. Spider-Man vs drones was nou niet bepaalt een spannend eindgevecht.

NieuwsFilm

meest populair