Gave nieuwe korte Alien-film introduceert een nieuwe Xenomorph

Gave nieuwe korte Alien-film introduceert een nieuwe Xenomorph

Het ziet er niet goed uit voor de hoofdpersoon in deze video.

Er is een nieuwe korte Alien-film online geplaatst. Die speelt zich af na Alien: Covenant en voegt een interessant nieuw hoofdstuk toe aan de franchise. Centraal in Last Signs of Life staat een wetenschapper die het voormalige lab van de robot David onderzoekt.

De video werd geplaatst op het YouTube-kanaal van de franchise, Alien Anthology, en verscheen ter viering van de tweede verjaardag van de thuisrelease van Alien: Covenant. We zien een wetenschapper van de Weyland-Yutani Corporation het verlaten lab van David onderzoeken op de voormalige Engineer-planeet Paradise. Hij onderzoekt de schetsen en het andere materiaal van David. De muziek zwelt langzaam aan en naarmate de video vordert wordt duidelijk dat het niet helemaal snor zit in het lab. Het geheel heeft wat behoorlijk interessante shots die we niet eerder zagen in de franchise. Hieronder kan je hem bekijken.


Last Signs of Life zet het verhaal van de franchise op een opvallende manier voort. Mogelijk is dit namelijk de eerste keer dat Weyland-Yutani een ontmoeting heeft met de xenomorp. Waarna het decennialang miljarden dollars heeft gestoken in onderzoek naar de wezens. Dat is extra interessant, omdat deze video een deel van de vijftien jaar tussen Covenant en de eerste film in de franchise invult.

NieuwsFilm

meest populair